10 híres színész, aki hátat fordított Hollywoodnak

  • 4 hónap ago
  • 11513 Views
  • 3 2
10 híres színész, aki hátat fordított Hollywoodnak

Néha a sztárgázsi és a rajongók hada sem tántoríthatja el azt, aki vissza szeretne vonulni a színészettől. Így történt ez Greta Garbótól a Trónok harca Joffrey királyaként ismert Jack Gleesonig több ismert színésszel.

Lássunk tíz híres színészt, aki hátat fordított Hollywoodnak:

1) Daniel Day-Lewis

10 híres színész, aki hátat fordított Hollywoodnak

Az Oscar-díjakkal elhalmozott 61 éves színész két évvel ezelőtt jelentette be, hogy felhagy a színészettel. Akkor még nem mutatták be az utolsó filmjét, a Fantomszálat, amiért végül ő nem kapott Oscart, csak a díszlettervező. Mielőtt 19 évesen elindult volna a színész pályán, asztalosnak tanult, és imádta a kétkezi munkát. A bal lábam című film rendezője már korábban kijelentette, hogy Daniel Day-Lewis utál játszani, és mindig is tudni lehetett róla, hogy szeret hosszabb szüneteket tartani két munka között. A visszavonulás gondolata korábban is csalogatta, de csak a Fantomszál forgatása után jutott el odáig, hogy erről egy közleményt is kiadjon, nehogy megint igent mondjon egy ígéretes munkára.

2) Cameron Diaz

10 híres színész, aki hátat fordított Hollywoodnak

Sokaknak talán fel sem tűnt, hogy Cameron Diaz a 2014-es Annie óta nem szerepelt filmben, és nem is tervezi, hogy újabb szerepeket vállal. Végül a legjobb barátnője, Gwyneth Paltrow által szervezett eseményen beszélt arról nyilvánosan a negyvenes évei elején járó színésznő, hogy mi vezetett ehhez: “Egyszer csak azon kaptam magam, hogy nem tudom, ki vagyok, és ezzel nagyon nehéz szembenézni. Úgy voltam vele, hogy szeretném újra teljesnek érezni magam.” Azóta két könyvet írt, az egyiket egészség és fitnesz témában, a másikat az öregedés művészetéről, de a legtöbbet azzal szerepel a bulvárhírekben, hogy ő Benji Madden, a Good Charlotte nevű együttes énekesének felesége.

3) Sean Connery

10 híres színész, aki hátat fordított Hollywoodnak

A 20. század egyik legférfiasabb színészlegendája 2003-ban szállt ki a filmezésből A szövetség után. Hivatalosan csak akkor jelentette be a visszavonulását, amikor 2006-ban életműdíjat kapott. Egy jóbarátja, Michael Caine azt mondja, hogy valójában a filmipar mondott fel Sean Connery-nek, mivel nem kínáltak neki olyan szerepeket, amikben több lehetett volna egy öreg mellékszereplőnél, és nem ostromolták romantikus filmek főszerepeivel. A legendás színész 2020-ban költözött el az élők sorából. Nyugodjon békében.

1 2 3 4