14 keresztény híresség, akik nyíltan vállalják az Istenbe vetett hitüket

  • 5 hónap ago
  • 17501 Views
  • 2 3
14 keresztény híresség, akik nyíltan vállalják az Istenbe vetett hitüket

Ezek a színészek, énekesek, és atléták büszkén hirdetik hogy Istenbe vetett hittel élnek minden nap. Az elmúlt évtizedben Hollywood legnagyobb csillagai beszámoltak hitükről, néhány esetben pedig Isten hiányáról az életükben. Sok színész, zenész és sportoló elmondta, hogy sikerre tudják vinni a napjaikat Istenbe vetett hitük miatt.

9) Jackie Joyner-Kersee

14 keresztény híresség, akik nyíltan vállalják az Istenbe vetett hitüket

Jackie Joyner-Kersee olimpiai atléta hölgy úgy nyilatkozott hogy minden olimpiai érmet (3 arany, 1 ezüst, 2 bronz) Istenbe vetett hitével tudta megszerezni. „Nos, Jézus Krisztus, Istenem … Semmilyen módon nem tudtam volna megtenni mindazt, amit áldás alatt tettem, mert tudom, hogy ezt nem egyedül értem el. Ma is ő vezet az életemben” – mondta a Christian Broadcasting Network-nek.

10) Dwayne Johnson

Dwayne Johnson

Dwayne „The Rock” Johnson az Oprah Winfrey Network számára készített videóban elmesélte a depresszióval való küzdelmét. Ebben hálát ad Istennek azért, hogy életének néhány sötétebb pillanatán át látta, és segített rajta. Később már Dwayne fogalmazott meg tanácsokat másoknak, akik hasonló küzdelmeket tapasztalhatnak meg: „Tartsd meg az Istenbe vetett hitet őszintén. Hidd el a fájdalmad másik oldalán van valaki Jó. ”

11) Tim Tebow

Tim Tebow

Tim Tebow a baseball-játékos, a vele készített interjúk során gyakran beszélt a hitéről. Szellemi útjáról így írt Az igazi identitás felfedezése az élet viharának közepette című könyvében: „Nem arról szól, hogy tökéletes vagyok. Mindig azon az úton járunk, hogy közelebb kerüljünk Istenhez.”

1 2 3 4