13 horrorfilm, amely hihetetlen, de igaz történet alapján készült

  • 6 hónap ago
  • 104041 Views
  • 9 10
13 horrorfilm, amely hihetetlen, de igaz történet alapján készült

A félelem nem mindig „kísérőtünet”, hiszen legtöbbször tisztában vagyunk azzal, hogy amit a képernyőn látunk, nem valós történet.

11) Távozz Tőlem, Sátán!

Cselekmény: A NYPD számos megmagyarázhatatlan bűncselekményt vizsgál. Az egyik rendőr segítséget kér egy ördögűzőtől.

Az igazi történet: A film Ralph Sarchie őrmester történetein alapul. A Bronx 46. kerületében dolgozott. Ő is kiadott egy könyvet, az Óvakodj az Éjjel. Ralph leírta tapasztalatait egyes esetek (köztük titokzatosak) kivizsgálásában.

12) Robert (2015)

Cselekmény: Paul és Jenny hamarosan kezelteti, Agathát, aki egyre feledékenyebbé és rosszindulatúbbá válik. A dühös asszony egy babát hoz a házhoz, akinek a neve Robert. Később, miután elment, furcsa dolgok történnek a házban.

Az igazi történet: Ez a baba számos filmrendezőt ihletett. A tanúk azt állították, hogy ijesztő és borzalmas dolgokat láttak: a baba kacsintott, és hatalmas sebességgel átrepült egyik szobából a másikba.

13) The Nightmare (2015)

Cselekmény: A filmrendező megkérdezte a projektben résztvevőket, és újra létrehozta mindazt, amit álmaikban látott. Ez a dokumentumfilm 8 különböző embert lát, akik hasonló álmokat látnak, ahol furcsa ember árnyéka jelenik meg.

Az igazi történet: A film tanulmányozza az alvászavaros jelenséget. 8 ember segítségével a néző láthatja, mi történik, ha valaki szinte ébren van, de tudatuk még mindig összezavarodik: megértik mindazt, ami folyik, de képtelenek irányítani testüket.

Emlékszel még a kölyökre, aki a fiatal Pitont alakította a Harry Potterben? Így néz ki most!

(Forrás: Brightside)

//Noncsi//

1 2 3 4