13 horrorfilm, amely hihetetlen, de igaz történet alapján készült

  • 6 hónap ago
  • 104059 Views
  • 9 10
13 horrorfilm, amely hihetetlen, de igaz történet alapján készült

A félelem nem mindig „kísérőtünet”, hiszen legtöbbször tisztában vagyunk azzal, hogy amit a képernyőn látunk, nem valós történet.

8) Elcserélt életek (2008)

Cselekmény: Walter Collins (Christine fia) eltűnése után a rendőrség egy fiút talál, de a nő rájön, hogy nem az ő fia, akit megtaláltak. Christine kétségbe esik, és megkéri az újságírókat, hogy segítsenek neki. De a városi önkormányzatot ez nem érdekli, ezért azt állítják, hogy megőrült.

Az igazi történet: A Wineville hely a gyilkosságok és egy sor Los Angeles-i emberrablás sorozata. A maradványok megsemmisítésére használták a földet, és a maradványokat egy ranch területére temették el. Egyes testeket azonosítottak: feltételezhetően egyikük Walter Collins teste volt. Most már tudod a film összes horrorját.

9) Shadow People (2013)

Cselekmény: Rádióműsor-beszélgetés közben egy félelmetes ember mesél az árnyék emberekről, akik éjjel jönnek és embereket ölnek.

Az igazi történet: A film az árnyék emberek jelenségén alapul. Tudományosan ez optikai illúzióként magyarázható. A tudósok kutatást végeztek: az epilepsziában szenvedő páciens elektromos agyi ingerlésének során a beteg észrevette, hogy valaki megismételte a mögötte végzett lépéseket. És amikor az orvosok megkérték, hogy olvasson valamit a kártyán, azt mondta, hogy egy szellem próbálta elkapni a kártyát a kezéből.

10) Démonok között (2013)

Cselekmény: A Perronok új házba költöznek, és felfedezik, hogy nem egyedül vannak: valaki csapkodja az ajtókat, a pár hidegnek érzi magát, rohadt szag van, és a gyerekek furcsa visszaverődést mutatnak a tükrökben. Visszafordulnak segítségért.

Az igazi történet: 1970-ben egy nő vett egy babát a lányának. A lány elvitte egyetemre. Később a lány szomszédja rájött, hogy a játék saját életét élte. Ed és Lorraine Warren, akik ezt az ügyet vizsgálják, arra a következtetésre jutottak, hogy az Annabelle nevű baba belsejében gonosz lélek volt.

1 2 3 4