10 megdöbbentő tény a mozikról, amit biztosan nem tudtál

  • 6 hónap ago
  • 26070 Views
  • 4 5
10 megdöbbentő tény a mozikról, amit biztosan nem tudtál

Mindig jobb egy kasszasikert az óriás vásznon végignézni, mint otthon. Ez az egyik oka annak, hogy annyira szeretünk moziba járni, de vajon mit szólnánk hozzá, ha kiderülne, hogy a mozi személyzete a szórakozásunk közben minket figyel?

4. A nézők visítanak, sírnak és néha a folyosóra is kirohannak.

Mi volt a legerősebb és legfurcsább érzelmi reakciód, amit egy film váltott ki? Talán sírtál egy megható jelenetnél vagy gyorsan elfordítottad a fejedet, mert valami ijesztőt vagy undorítót láttál. Sokan nem tudják kordában tartani az érzelmeit. Egy kannibálokról szóló film következtében például volt, aki elájult és csúnyán beverte a fejét. A mozi személyzete jobb, ha tart a közelben elsősegélydobozt.

5. Hogy lehet kreatívan becsempészni az ételt?

Talán nem a szíved csücske a popcorn vagy a ropogtatnivalók, amiket a mozikban kapsz. Az azonban szigorúan tilos, hogy otthonról hozott ételt fogyassz a moziban. Egyesek azonban megpróbálják megszegni ezt a szabályt. Sokszor a biztonsági kamerák kapják el ezeket a pillanatokat, mint például azt, amikor egy pár zárható műanyag zacskókba pakolt be a filmhez.

6. Sokan kerülik a 3D-s filmeket.

A 3D-s filmek aranykora a végéhez közelít, de nem a magasabb ár vagy a karcos szemüvegek miatt. A legfőbb ok az, hogy amint felteszed a 3D-s szemüveget, az agyad úgy érzékeli, hogy folyamatosan mozogsz. Azt az illúziót kelti benned, hogy a filmbe csöppentél, és ez a vizuális elemző rendszeredet kiakasztja. A stabilitásért felelős középfüled azt mondja neked, hogy valójában nem mozogsz, hanem egy helyben ülsz. Ez kényelmetlen érzést okoz.

1 2 3 4