22 híres sztárpár, akik évtizedek óta vannak együtt

  • 6 hónap ago
  • 24746 Views
  • 4 3
22 híres sztárpár, akik évtizedek óta vannak együtt

A karrier és a családi kötelezettségek nyomása alatt házasságban élni és elmélyíteni a kapcsolatot enyhén szólva is mission impossible. Képzeld el mindezt úgy, hogy milliók figyelik árgus szemmel minden mozdulatodat, nem beszélve a paparazzikról. Igen, a legtöbb híres hollywood-i pár hétköznapjaiba csöppentél. Nem csoda, hogy az ilyen kapcsolatok zöme tiszavirág-életű. Szerencsére a kivételek erősítik a szabályt.

19) Michael J. Fox és Tracy Pollan

Mind a Vissza a jövőbe (Back to the Future) filmsorozat főszereplőjét, Marty McFly-t alakító Fox, mind a Családi kötelékek (Family Ties) sorozat mellékszereplője, Pollan 27 éves volt, amikor a pár összeházasodott 1988-ban. Nemcsak egymásba, hanem az esküvő helyszínébe, a virginiai Arlingtonban található West Mountain Inn-be is beleszerettek. Több mint 27 éves házasságuk gyümölcse 4 gyermek. Tavaly Pollan őszintén beszélt a köztük levő erős kapocsról: „Mindig úgy kell hozzáállni a dolgokhoz, mintha háttal lennénk egymásnak. Segít, ha meg tudjuk nevettetni egymást.”

Michael J. Fox és Tracy Pollan

20) Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze, Jr.

Ez az elragadó pár 1997-ben találkozott a Tudom, mit tettél tavaly nyáron (I Know What You Did Last Summer) című film forgatásakor. Mindketten olyan tinidrámákban váltak ismertté, mint A csaj nem jár egyedül (She’s All That). Ez tényleg szerelem volt első látásra, melyről a rajongók hada nem tudott eleget beszélni. Gellar és Prinze két gyermek szülei.

Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze, Jr.

21) Tom Hanks és Rita Wilson

Ez a pár 28 évvel ezelőtt házasodott össze. Mindketten 59 évesek. Két fiuk született: Chet és Truman. Tavaly Hanks néhány józan tanáccsal szolgált a házassággal kapcsolatban: „Ne légy ütődött! Mindenki, aki megházasodik, egy bátor tettben vesz részt.”

Tom Hanks és Rita Wilson

22) Kevin Bacon és Kyra Sedgwick

A Gumiláb (Footloose, 1984) főszereplője és A főnök (The Closer) tévés sorozat sztárja 1988 óta házasok. Miután a Lemon Sky című film PBS verziójának forgatása során megismerkedtek, randizni kezdtek. Sedgwick eleinte egy kissé zárkózottnak találta a színészt. Így emlékezett vissza: „Amikor először találkoztam vele, éppen egy teherautóba szállt be. Nem volt valami kedves, megvolt a maga hozzáállása a dolgokról.” Kétségkívül hamar megváltozott a véleménye, hiszen ők alkotják

Kevin Bacon és Kyra Sedgwick

10 híres színész, aki brutálisan lefogyott egy szerep kedvéért

(Forrás: Vogue)

//Jana//

1 2 3 4 5