22 híres sztárpár, akik évtizedek óta vannak együtt

  • 5 hónap ago
  • 24745 Views
  • 4 3
22 híres sztárpár, akik évtizedek óta vannak együtt

A karrier és a családi kötelezettségek nyomása alatt házasságban élni és elmélyíteni a kapcsolatot enyhén szólva is mission impossible. Képzeld el mindezt úgy, hogy milliók figyelik árgus szemmel minden mozdulatodat, nem beszélve a paparazzikról. Igen, a legtöbb híres hollywood-i pár hétköznapjaiba csöppentél. Nem csoda, hogy az ilyen kapcsolatok zöme tiszavirág-életű. Szerencsére a kivételek erősítik a szabályt.

15) Will Smith és Jada Pinkett Smith

Will Smith 1992-ben házasodott össze Sheree Zampino-val, akitől elvált, majd nem sokkal később találkozott Jada Pinkett-tel. A színésznő ás Will Smith 1997-ben házasodott össze. A pár visszafogott, de őszinte válaszokat ad a kapcsolatukra vonatkozó kérdésekre. Két ígéretes színészpalántát, Jaden-t és Willow-t nevelik.

Will Smith és Jada Pinkett Smith

16) Sting és Trudie Styler

A zenész és a színésznő a nyolcvanas években találkoztak. Kapcsolatuk virágzásának ékes bizonyítéka a Rainforest Foundation UK alapítvány. 1992. augusztus 20-án házasodtak össze.

Sting és Trudie Styler

17) Simon és Yasmin Le Bon

A szupermodell és a Duran Duran frontembere több mint három évtizede vannak együtt, és három gyermek büszke szülei. 1985. december 27-én esküdtek meg Yasmine szülővárosában, az angliai Oxfordban. Egyszer így nyilatkozott a sajtónak: „Simon még mindig tetszik. Mindig meg vagyok győződve arról, hogy ő a terem legjóképűbb férfija.”

Simon és Yasmin Le Bon

18) Kevin Kline és Phoebe Cates

A nagy korkülönbség (Phoebe 16 évvel fiatalabb, mint Kevin) ellenére a két celeb a nyolcvanas évek elejétől együtt vannak. 1989-ben házasodtak össze. New Yorkban élnek két gyermekükkel, Owen-nel és Greta-val.

Kevin Kline és Phoebe Cates

1 2 3 4 5