10 színész, akiket kirúgtak forgatás közben

  • 7 hónap ago
  • 16838 Views
  • 2 5
10 híres színész, akiket kirúgtak forgatás közben

Még a legnagyobb sztárok sem érezhetik biztonságban magukat a várva várt szerep megszerzésekor. A stúdiók ugyanis jellemzően összeegyezhetetlenségre, nézeteltérésekre vagy jobb lehetőségekre hivatkozva bármikor elbocsájthatják a színészeket, akár forgatások közben is.

(4) Tobey Maguire, Pi élete, 2012

Tobey Maguire

Eredetileg a Pókember-filmek sztárja, Tobey Maguire egy kisebb mellékszerep erejéig felbukkant volna a Pi élete című filmben, azonban a rendező végül kitette a színészt. Ang Lee azzal magyarázta döntését, hogy Maguire túl híres volt egy ilyen kis szerephez és végül egy kevésbé ismert színészre esett a választása. Valószínűleg Tobey-nak még így is rettentően megalázó lehetett a színészcsere.

(5) Anne Hathaway, Felkoppintva, 2007

Anne Hathaway

Talán kevesen tudják, hogy Anna Hathaway játszotta volna Alison Scott szerepét a Felkoppintva című vígjátékban. A film rendezője, Judd Apatow szerette volna a szülést valósághűen megjeleníteni, ami nem nyerte el túlzottan a színésznő tetszését. A rendezőnek persze esze ágában sem volt átírni a forgatókönyvet, így végül összeférhetetlenségre hivatkozva Hathaway-nek kellett távozni a produkcióból. Úgy tűnik Katherine Heigl bevállalósabbnak bizonyult, ugyanis végül őt választotta Judd a szerepre.

(6) Ryan Gosling, Komfortos mennyország, 2009

Ryan Gosling

A 2009-es Komfortos mennyország című film forgatásáról, maga a film rendezője, Peter Jackson küldte haza az A-listás színészt, minután a forgatás napján közel 27 kg-os súlytöbblettel jelent meg. Mint kiderült, a rendezőnek és a színésznek teljesen más elképzelése volt a karakterről, így Jackson végül Mark Wahlberg-nek adta a szerepet.

1 2 3 4