12 hiba a szuperhős filmekben, amiket a legnagyobb rajongók sem szúrtak ki

  • 6 hónap ago
  • 13219 Views
  • 1 0
12 hiba a szuperhős filmekben, amiket a legnagyobb rajongók sem szúrtak ki

Nem túlzás mai világunkban azt állítani, hogy a szuperhősfilmek korszak meghatározó alkotásokká nőtték ki magukat, ugyanis még a csapból is ezek a produkciók folynak. De miért is ne folynának, ha a nép özönlik rá, és minden egyes ilyen jellegű mozi csúcsokat döntöget?! Azonban minél több szuperhősös filmet gyártanak, annál nagyobb a hibázási lehetőség is.

10) Nick Fury nem ott van, ahol lennie kéne

Nick Fury washingtoni üldözési jelenetében több fekete-fehér „Highway 6” tábla látható. Ezeket a táblákat kifejezetten Ohio-ban használják. Több Cleveland-i épület is látható a háttérben, mint a Statler Arms – ami a régi Statler Hotel, a Színházi Negyedben.

11) Shazam és a civil emberek

A VFX-es szakemberek annyira Shazam repülésének tökéletesítésére koncentráltak, hogy túl későn vették észre a kép másik oldalán álldogáló embereket, így már csak arra volt idejük, hogy bevásárlótáskákat és felmosóvödröket illesszenek a képre, ezzel elhitetve a nézővel, hogy vásárlókról és takarítókról van szó. Az továbbra is furcsa, hogy ezek az emberek nem reagálnak a repülő emberre, de valószínűleg a nézők elenyésző részének tűnhetett csak fel ez a baki.

12) Mapparendeződés az X-Men 2-ben

A film végén, amikor egy X-men meglátogatja az elnököt, előtte egy halom fehér papír hever. Az elnök nem mozdul az asztaltól, mégis a következő képkockákon már egy kék mappában, rendezetten vannak elhelyezve a papírjai.

+1) Loki jogara

Az első Bosszúállók film végén látjuk, ahogy Fekete Özvegy tartja Loki jogarát. Ez végül a Bosszúállók kezébe kötött ki, azonban az Ultron kora elején ez már a Hydra kezébe került. Nem értjük miért és hogyan?!

10 színész, akik bevállalták egy szerep kedvéért, hogy teljesen felismerhetetlenné váljanak

1 2 3 4