10 hollywoodi híresség, akik furcsa fóbiával élnek együtt

  • 7 hónap ago
  • 5573 Views
  • 0 0
10 hollywoodi híresség, akik furcsa fóbiával élnek együtt

Szinte nincs olyan ember a földön, aki nem érezne félelmet valami iránt, vagy ne érezné kellemetlenül, esetleg szorongón magát bizonyos helyzetekben. Rengeteg olyan félelem és fóbia van a világon, amit ha meghallunk csak tátjuk a szánkat, ilyen például, mikor valaki irtózik a pillangóktól, vagy a száraz papír érzésétől.

4) Pamela Anderson

Pamela Anderson

A “Malibu Rescue” című sorozat sztárja elmondta, hogy nem szereti a tükröket, sőt nem szereti magát visszanézni a TV-ben sem. “Ha olyan helyen vagyok, ahol a TV-ben látom magam, akkor vagy ki kell mennem, vagy ki kell kapcsolnom a készüléket.” – mesélte Pamela.

5) Katy Perry

1. Katy Perry

Az énekesnő bevallotta, hogy ő rettenetesen fél a sötétben. Egy 2010-es interjúban elmesélte, hogy lámpafénynél kell aludnia, mert ha leoltja a világítást akkor azt képzeli, hogy minden gonosz előjön rejtekéből és megtámadja. Egyébként ez a leggyakoribb félelem a felnőttek és a gyermekek körében is.

6) Nicole Kidman

Nicole Kidman

Az Oscar-díjas színésznő bevallotta, hogy nagyon fél a pillangóktól. Egy interjúban arról beszélt, hogy akkor alakult ki nála ez a fóbia mikor még Ausztráliában élt. “Amikor mentem hazafelé az iskolából láttam, hogy a kapun egy hatalmas pillangó van. Először át akartam mászni a kerítésen, mert kizártnak tartottam, hogy így átmenjek a kapun.” Később megpróbálta legyőzni a félelmét, és elment az Amerikai Természettudományi Múzeumba, ahol rengeteg lepke van, de a terve nem működött.

1 2 3 4