10 színész, akik teljesen átalakultak egy szerep kedvéért

  • 7 hónap ago
  • 9457 Views
  • 1 2
10 színész, akik teljesen átalakultak egy szerep kedvéért

Te mit vállalnál be álmaid szerepéért? Olyan színészeket mutatunk be, akik óriási kockázatot vállalva, egészségüket nem kímélve alakultak át egy filmszerepért. Igaz, a siker sem maradt el: a közönség és a kritikusok rendszerint imádták az önmagukat sanyargató sztárok alakítását.

(4) Matthew McConaughey

Matthew McConaughey

A klasszikus szépfiúnak tartott McConaughey mindenkit megdöbbentett, amikor a Mielőtt meghaltam AIDS-es főszereplőjeként csontsoványan tűnt fel a filmvásznon – az alakítást Oscarral jutalmazták. A színész idén a másik végletet érte el: kopaszon, pocakosan alig lehet ráismerni az Arany című filmben.

(5) Charlize Theron

Charlize Theron

A gyönyörű színésznő eddigi legnagyobb átalakulását A rém főszerepéért vállalta: a sorozatgyilkossá váló prostituáltat szinte felismerhetetlenül, 11 kilóval súlyosabban, szemöldök nélkül játszotta el – a bátor alakítás természetesen Oscar-díjat ért. A súlygyarapodás mögött nem volt szigorú étrend, sok fánkot és burgonya csipszet evett, a várt kilók pedig hamar felkúsztak rá.

(6) Robert De Niro

Robert De Niro

De Niro Martin Scorsese kedvéért változtatgatta a súlyát: a Taxisofőrhöz lefogyott, hogy aztán izmos bokszolóként tűnjön fel a Dühöngő bika első felében. A bokszfilm második felében viszont az idős, elhízott főszereplőt láthatjuk, így De Niro négy hónap szünetet kapott a forgatás közben, hogy több mint 20 kiló zsírt szedjen fel – a kegyetlen munkát Oscarrral jutalmazták.

1 2 3 4