10 híresség a filmiparból, akivel rémálom együtt dolgozni

  • 2 hónap ago
  • 16885 Views
  • 0 3
10 híresség a filmiparból, akivel rémálom együtt dolgozni

Akadnak világszerte ismert színészek, akikkel bizony nem könnyű együtt dolgozni, de mivel profik a szakmájukban, nekik mindenki elnézi. Van, aki modorával vált ki negatív véleményt másokban, van aki stílusával és akad olyan, aki egész egyszerűen csak nehéz eset. Egy-egy film forgatásán jelentősen megkönnyíti a munkát, ha jól működik a stáb és a színészek is alkalmazkodóak.

(4) Teri Hatcher

Teri Hatcher

A Született feleségek-ből ismert Teri Hatcher állítólag gonosz és rosszindulatú. A sorozatban szereplő „feleségek” a széria végeztével ajándékkal lepték meg az egész stábot, kivéve Hatcher-t, ami elég sok mindent elárul. A nő rosszmájú és nárcisztikus kollégái szerint.

(5) Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

A Jóbarátok-ból ismert Jennifer Aniston nagyon fenn hordja az orrát, a forgatásokon külön ebédel, saját fodrászát a stúdióival fizetteti és igazi dívaként viselkedik.

(6) Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow

A színésznőnek nincs kimondottan kedves stílusa, barátságtalan és nem igazán barátkozós típus. Jellemző rá a rivalizálás, ilyenkor nem szól potenciális „versenytársához”. Különleges bánásmódot igényel a forgatásokon, mivel nem hajlandó azzal a vízzel kapcsolatba lépni, amihez más már hozzáért. Kollégái elmondása szerint hisztis és öntelt.

1 2 3 4