Népszerű filmes karakterek kinézete egy-egy franchise elején és végén

  • 7 hónap ago
  • 23787 Views
  • 7 5
Népszerű filmes karakterek kinézete egy-egy franchise elején és végén

Wow, repül az idő! Miután megnéztük kedvenc filmjeinket az évek során, könnyű megszokni, hogy a karaktereket elejétől a végéig ismerjük (hacsak nem évtizedek telnek el a különböző filmrészek között).

11) Bridget Jones – 15 év változásai

A ravasz, de aranyos színésznő Renée Zellweger gyakran társul a Bridget Jones naplójához, mely 2001-ben jelent meg, amikor a színésznő 32 éves volt. Zellweger varázsa még évekkel később sem tűnt el, ahogy a színésznő megmutatta a Bridget Jones babát vár című filmben, melyet 2016-ban adtak ki.

12) Danny Ocean és Rusty Ryan – 6 év változásai

Az elválaszthatatlan színészpáros, George Clooney és Brad Pitt hatalmas sikert aratott 2001-es Ocean’s Eleven- Tripla vagy semmi című filmben. És örömmel láttuk, hogy semmi sem változott az Ocean’s Thirteen- A játszma folytatódik című filmben, amely 2007-ben jelent meg.

13) Obi-Wan Kenobi – 6 év változásai

Színész, Ewan McGregor 28 éves volt, amikor Jedi szerepét játszotta a Csillagok háborúja I. részében A baljós árnyakban 1999-ben. 34 éves korában ismételten szerepelt a Star Wars III. részében a Sithek-bosszújában 2005-ben. Azóta nem szerepelt ilyen típusú filmekben.

14 színész, akiknek karrierje egykor kettészakadt, de most újra felfelé ível

Ezek közül a karakterek közül melyik változott meg a leginkább szerinted? Írd meg nekünk a véleményedet!

(Forrás: Brightside)

//Noncsi//

1 2 3 4