Népszerű filmes karakterek kinézete egy-egy franchise elején és végén

  • 7 hónap ago
  • 23857 Views
  • 7 5
Népszerű filmes karakterek kinézete egy-egy franchise elején és végén

Wow, repül az idő! Miután megnéztük kedvenc filmjeinket az évek során, könnyű megszokni, hogy a karaktereket elejétől a végéig ismerjük (hacsak nem évtizedek telnek el a különböző filmrészek között).

5) John Dorian – 9 év változásai

A színész, Zach Braff a Dokik első évadában játszott 2001-ben, fiatalon, 26 évesen. A Dokik utolsó évada 2010-ben jelent meg, amikor már 35 éves volt. Sajnos a show rajongói számára nem lesz több új évad.

6) Indiana Jones – 27 év változásai

Ez egy másik karakter, amely már hosszú ideje jelen van a képernyőn. A Harrison Ford, aki Az elveszett frigyláda fosztogatói főszerepében játszott, 39 éves volt, amikor a film 1981-ben megjelent. 2008-ban 66 éves korában a Ford újra szerepelt az Indiana Jones-ban és a Kristály kristálykoponya Királysága című filmben.

7) Legolas – 13 év változásai

Az Orlando Bloom által játszott fiatalos tündér először a Gyűrűk Ura: A gyűrű szövetsége című filmben mutatkozott be 2001-ben. A film azonnal legendává vált. 24 éves korában Bloomnak nem volt nehéz dolga. Azonban sokkal nehezebb lett volna rávenni a szerepre 2014-ben, A Hobbit: Az öt sereg csatája című filmre, mivel a színész már 37 éves volt. De a képzett sminkeseknek köszönhetően élvezhettük az örökké élő Orlando Bloom-ot.

1 2 3 4