11 híres színész, akik eltűntek az éterben

  • 8 hónap ago
  • 21068 Views
  • 2 5
11 híres színész, akik eltűntek az éterben

Híressé válni nem könnyű, de a hírnevet fenntartani sokkal nehezebb – ezzel a problémával szinte az összes népszerű színész szembenézett már. A hollywoodi verseny elképesztően intenzív: fiatal színészek jönnek-mennek, de csak a a legtehetségesebbek képesek fennmaradni a víz felszínén.

4) Taylor Lautner

 Taylor Lautner

Az Alkonyat-filmek idején a moziért rajongó lányok két táborra osztódtak: egyik felük Robert Pattinson által életre keltett rejtélyes vámpírért volt oda, míg a másikuk a bájos vérfarkasról, Taylor Lautnerről álmodozott. Filmbéli kollégáival ellentétben Lautnernek sosem sikerült igazán meghódítania a mozi világát: majdnem az összes filmje elhalt az érdektelenségben.

5) Carrie-Anne Moss

Carrie-Anne Moss

A Mátrixot 1999-ben mutatták be, és egyből kultfilmmé vált, a Trinityt alakító Moss pedig szinte egyik napról a másikra lett elképesztően híres. Később játszott a széria két folytatásában, valamint pár Marvel-sorozatban is, de azóta is Trinity karrierje legfontosabb és legemlékezetesebb szerepe.

6) Zach Galifianakis

 Zach Galifianakis

A Másnaposok igazi kasszasiker volt, és rendre feltűnt a 2009 legjobb filmjeit összegző listákon. A folytatás még elődjénél is több pénzt hozott a konyhára, az összbevétele több mint 500 millió dollár volt. Galifianakisből egy csapásra sztár lett, de a Másnaposok óta nem volt igazán maradandó alakítása.

1 2 3 4