12 érdekes filmrészlet, amit még az igazi rajongók sem vettek észre

  • 8 hónap ago
  • 19459 Views
  • 3 1
12 érdekes filmrészlet, amit még az igazi rajongók sem vettek észre

Valószínűleg mindenki többször is látta már a saját kedvenc filmjét, de még így is akadhatnak olyan érdekes részletek, melyek még a századik megtekintéskor sem veszünk észre.

10. A csendes jelenet (A nagy Gatsby, 2013)

A nagy Gatsby

Amikor Gatsby és Daisy Buchanan találkoznak, 30 másodpercig egy szót sem szólnak egymáshoz. A nézőnek akár úgy is tűnhet, hogy ez a jelenet puszta időpocsékolás, ám a rendező valójában csak a regényhez szeretett volna hű maradni. „Fél percig egy hang sem hallatszott” – áll a könyvben.

11. Tom Cruise egy westernfilmben (A vadnyugat fiai, 1988)

A vadnyugat fiai

Nehéz észrevenni, de A vadnyugat fiaiban tényleg szerepelt Tom Cruise; a karakterét az egyik lövöldözésben ölik meg. A színész véletlenül keveredett a forgatásra, és mivel azelőtt soha nem játszott westernben, örömmel vállalta a rövid vendégszerepet.

12. A tökéletes csók (Thor: Sötét világ, 2013)

Thor: Sötét világ

A film utolsó jelenetében Thor megcsókolja Jane karakterét, a vásznon viszont nem a nőt alakító Natalie Portmant látjuk. A színésznő egyszerűen nem ért rá, hogy elkészítse az újraforgatott jelenetet, mert épp egy másik filmen dolgozott, így hát Chris Hemsworth felesége, Elsa Pataky ugrott be segíteni. Ezért tűnt a csók annyira valóságosnak.

+1. Galadriel szemei (A Gyűrűk Ura, 2001)

A Gyűrűk Ura

Galadriel Középfölde utolsó tündéje, aki látta Valinor Két Fája fényét; ezért vehetünk észre csillagokat a szemében. A filmeseknek különleges világítóberendezéseket kellett használniuk ahhoz, hogy elérjék ezt a különleges hatást.

17 híresség, akinek a születési nevét sosem találnád ki

(Forrás: harmonikum.co)

1 2 3 4