15 híresség, aki döbbenetes győzelmet aratott a kilók fölött

  • 8 hónap ago
  • 17380 Views
  • 3 1
15 híresség, aki döbbenetes győzelmet aratott a kilók fölött

Az alábbi 15 híresség fogyásának történetéből kiindulva bármi hathat ösztönzően, hogy képesek legyünk megküzdeni a felesleges kilókkal. A filmsztárok között van, aki egyszerűen csak az új normáknak akar megfelelni, akad köztük olyan, akinek egy filmszerep kedvéért kellet nagyot fogyni, de előfordul olyan is, hogy egy barát, vagy barátnő hatására kellett megszabadulni a fölös kilóktól.

13) Kim Kardashian

Kim Kardashian

A celebnő 54 kilóra akar fogyni, ennek érdekében pedig mindent bevet, amit csak lehet. Kim 2015. decemberében adott életet második gyermekének, de nem sokkal később már szuper formában volt. Ám szerinte még közel sem érte el az 54 kilós célt, ezért szigorított az Atkins-diétáján. Kanye West neje reggelente szénhidrátot eszik gyümölcsökkel, ez ugyanis szuperjól beindítja az anyagcserét. A héten például egyik nap zabkását és omlettet evett eperrel, málnával, áfonyával, másnap pedig fehérjéből készült omlettet választott zöldségekkel, feta sajttal, és egy szelet pulykamell szalonnával. Kim napi 20 gramm szénhidrátot engedélyez magának, emellett napi kétszer edz: egy óra kardió és egy óra Pilates van a napirendjében. Vacsorára is igyekszik könnyű ételeket választani: nagy kedvence a grillezett lazac zöldspárgával.

14) John Goodman

John Goodman

A Golden Globe-díjas John Goodman-t az ösztönözte a fogyásra, hogy rávilágították, milyen sok betegséget okozhat a túlsúly. Közel fél mázsától szabadul meg ennek köszönhetően.

15) Rebel Wilson

Rebel Wilson

Rebel Wilson

A népszerű komika, Rebel Wilson az elmúlt két évben hatalmas változáson ment keresztül. Elhatározta, hogy megszabadul túlsúlyától, és rákapott a fogyás ízére. Tavaly is csak úgy olvadtak le róla a kilók. Rebel Wilson volt a vígjátékok duci főszereplője, aki megelégelte, hogy beskatulyázták ebbe a szerepbe. Két évvel ezelőtt elhatározta, hogy változtat az életén, és nemcsak megszabadul a súlyfeleslegétől, de a pályáján is új fejezetet nyit. Az átalakulását pedig tátott szájjal figyeli a nagyközönség. Akárcsak Adele, Rebel Wilson is szupermodellé változott a fogyása után.

12 híres férfi, akiknek szeretete feleségeik iránt egyre inkább csak nő az évtizedek során

(Forrás: Brightside)

1 2 3 4