15 híresség, aki döbbenetes győzelmet aratott a kilók fölött

  • 8 hónap ago
  • 17372 Views
  • 3 1
15 híresség, aki döbbenetes győzelmet aratott a kilók fölött

Az alábbi 15 híresség fogyásának történetéből kiindulva bármi hathat ösztönzően, hogy képesek legyünk megküzdeni a felesleges kilókkal. A filmsztárok között van, aki egyszerűen csak az új normáknak akar megfelelni, akad köztük olyan, akinek egy filmszerep kedvéért kellet nagyot fogyni, de előfordul olyan is, hogy egy barát, vagy barátnő hatására kellett megszabadulni a fölös kilóktól.

9) Mariah Carey

Mariah Carey

Mariah Carey 2011. április 30-án adott életet ikreinek, és az azóta eltelt néhány hónap során több mint 20 kilótól szabadult meg. Kétségkívül bámulatos teljesítmény, a sztármami pedig büszkén mutatta meg a végeredményt az embereknek. A 41 éves amerikai énekesnő elárulta Rosie O’Donnellnek, hogy fogyását Jenny Craig diétájának köszönheti – nem meglepő, hogy ő lett a fogyókúrás brand legújabb szóvivője.

10) Jonah Hill

 Jonah Hill

Jonah Hill humorista 2011-ben sokkolta Hollywoodot fogyásával. A drasztikus fogyás után néhány kilót magára kapott, de még így is jól látható, hogy mennyit fogyott. A sikerét a japán konyhának köszönheti, elmondása szerint teljesen megváltoztak az étkezési szokásai.

11) Christina Aguilera

Christina Aguilera

Christina Aguilera újra magára talált. A súlyproblémákkal küzdő énekesnő 2013-ban legújabb klipje kedvéért már tetemes felesleget dobott le magáról, utána azonban még tovább fogyott. Egy újabb tízkilós fogyás után rózsaszín miniben mutatta meg alakját a Voice zsűrijében. A titka nem más, minthogy csak napi 1600 kalóriás étrendet tart, valamint jógázik és személyi edzőjével is rendszeresen erősít, ezzel összesen közel 20 kilótól szabadult meg.

12) Chris Pratt

Chris Pratt

Napjaink egyik legnagyobb sztárja annak ellenében kaphatta meg A galaxis őrzői vezető szerepét, hogy megszabadult a fölös kilóktól.

1 2 3 4