15 híresség, aki döbbenetes győzelmet aratott a kilók fölött

  • 7 hónap ago
  • 17324 Views
  • 3 1
15 híresség, aki döbbenetes győzelmet aratott a kilók fölött

Az alábbi 15 híresség fogyásának történetéből kiindulva bármi hathat ösztönzően, hogy képesek legyünk megküzdeni a felesleges kilókkal. A filmsztárok között van, aki egyszerűen csak az új normáknak akar megfelelni, akad köztük olyan, akinek egy filmszerep kedvéért kellet nagyot fogyni, de előfordul olyan is, hogy egy barát, vagy barátnő hatására kellett megszabadulni a fölös kilóktól.

5) Zach Galifianakis

Zach Galifianakis

Zach is a házasságának köszönheti, hogy megszabadult a sok-sok fölös kilótól. Miután megkérte barátnője kezét, nagy fogyókúrába kezdett. Állítása szerint később a filmszerepeinek is köze volt a fogyáshoz.

6) Kelly Osbourne

Kelly Osbourne

Kelly Osbourne megdobogtatta Amerika szívét, amikor részt vett egy táncos műsorban. A Fashion Police vezetője egészen 32-es méretre fogyott le, miután megkapta a kezdő lökést a tánctól. Az idegből evő híresség hetente egy napon át bármit megenged magának, így talán megfelelően tudja kontrollálni, ha rátör a vágy.

7) Seth Rogen

Seth Rogen

Seth Rogen fogyásának hátterében a Zöld Darázs című film áll. A híresség nagyon nehezen viselte a rendszeres testmozgást és a folyamatos diétát.

8) Christian Bale

Christian Bale

A gépész című film főszereplője Christian Bale 78 kilóról 50 kilóra fogyott le a szerep kedvéért, ami állítólag rekordfogyás a filmiparban. Diétája napi egy tonhalkonzervből és egy almából állt. Később Batman szerepe miatt ugyanennyit szedett fel.

1 2 3 4