10 egykori filmsztár, akiknek nem jött össze az igazi siker

  • 8 hónap ago
  • 14660 Views
  • 3 1
10 egykori filmsztár, akiknek nem jött össze az igazi siker

Hollywoodban minden színész álma, hogy az A-kategóriás sztárok közé sorolják őket. De az álomgyár kerekei lassan őrölnek. Vagy sehogy. Vagy visszafelé pár ember esetében. A siker gyorsan jön és gyorsan megy. Az, hogy valakinek az arcát egyszer megismerte a világ, közel sem garancia arra, hogy tartósan sikeres marad.

9. Sarah Michelle Gellar

Sarah Michelle Gellar

A 90-es évek végén Sarah az új generáció egyik legnépszerűbb televíziós színésznője volt. Több emlékezetes sorozatban játszott, de a legismertebbé a Buffy, a vámpírok réme által vált. A mozi azonban sosem jött össze neki, A Sikoly 2 és a Kegyetlen játékok után képtelen volt kitörni a tinifilmes skatulyából. Manapság leginkább megint csak televíziós műsorokban szerepel.

10. Kristin Davis

Kristin Davis

Mindenki csak Charlotte-ként ismeri, a Szex és New Yorkból. De a színésznő nem annyira visszafogott és meggondolt, mint a sorozatban játszott karaktere. Számos botrányt kavart és nem egyszer került alkoholelvonóra. Utolsó nagy szerepe a 2010-es a Szex és New York második részében volt, azóta csak a televízióban és a színpadon tűnt fel. Ráadásul a népszerűsége is csupán az árnyéka Sarah Jessica Parkeréhez képest (aki kétségtelenül a legnagyobb karriert futotta be a sorozatban meghatározó négy színésznő közül).

20 fotó sztárokról azokból az időkből, amikor még nem ismerte őket az egész világ

(Forrás: boon.hu)

1 2 3 4