10 egykori filmsztár, akiknek nem jött össze az igazi siker

  • 8 hónap ago
  • 14664 Views
  • 3 1
10 egykori filmsztár, akiknek nem jött össze az igazi siker

Hollywoodban minden színész álma, hogy az A-kategóriás sztárok közé sorolják őket. De az álomgyár kerekei lassan őrölnek. Vagy sehogy. Vagy visszafelé pár ember esetében. A siker gyorsan jön és gyorsan megy. Az, hogy valakinek az arcát egyszer megismerte a világ, közel sem garancia arra, hogy tartósan sikeres marad.

7. Lily Collins

Lily Collins

A fiatal színésznő jó példa arra, hogy a tehetség nem feltétlenül jár kéz a kézben a sikerrel. Pedig olyan szépen indult, mint egy mese… szó szerint, mivel Lily a Tükröm, tükröm című komédiában Hófehérkét alakította (a másik főszereplő nem mellesleg Julia Roberts volt). Utána is bizalmat szavaztak neki egy főszereppel A végzet ereklyéi – Csontváros készítői. De annak ellenére, hogy tavaly Golden Globe-díjra jelölték, nem igazán lehet róla hallani filmes körökben.

8. Taylor Lautner

Taylor Lautner

Kinek kell bemutatni az Alkonyat-széria szívtipró vérfarkasát? Tinilányok milliói rajonganak érte, a producerek figyelmét se kerülte el, nagy sztárt láttak benne és egyből főszerepet kapott az Elhurcolva produkcióban. Sajnos csúfos bukás lett a vége. Most csupán egy angol sitcomban játszik.

1 2 3 4