10 híresség, aki sokáig nemi betegséggel küzdött

  • 9 hónap ago
  • 8809 Views
  • 0 2
10 híresség, aki sokáig nemi betegséggel küzdött

A sztárok ugyan képesek megfizetni a világ legjobb orvosait, de van, ami ellen még a legképzettebb doktorok sem tehetnek semmit. Ez pedig az óvatlanság, ami a szexuális úton terjedő betegségek kialakulásában főszerepet játszik. Sok hírességről a nyilvánosság is tudja, hogy nemi betegséggel küzdött.

9) Charlie Sheen – HIV

10 híresség, aki sokáig nemi betegséggel küzdött

A legnagyobb port talán Charlie Sheen vallomása kavarta Hollywoodban: a Két pasi – meg egy kicsi sztárja 2015 novemberében beszélt nyílt őszinteséggel arról, hogy ő az a HIV-fertőzött világsztár, akinek kilétét akkor még napok óta találgatta a külföldi sajtó. A színész állítólag transzvesztita szeretőjétől kapta el a vírust.

10) Michael Douglas – HPV-vírus

10 híresség, aki sokáig nemi betegséggel küzdött

Michael Douglas korábban a szexuális úton terjedő HPV-vírust nevezte meg torokrákja okaként, később azonban bevallotta, hogy valójában füllentett a ráktípusáról, és a nyelvét támadta meg a halálos kór. Catherine Zeta-Jones férje szerencsére legyőzte a betegséget, és immár egészségesen éli mindennapjait, mindez azonban mit sem változtat a tényen, hogy a HPV egyes fajtái daganatot okozhatnak: erről bővebben itt olvashatsz.

20 fotó, amelyek megmutatják, hogy mi történik valójában a Hollywoodi filmforgatásokon

(via Kuffer.hu és Life.hu)

1 2 3 4