10 híresség, aki sokáig nemi betegséggel küzdött

  • 9 hónap ago
  • 8808 Views
  • 0 2
10 híresség, aki sokáig nemi betegséggel küzdött

A sztárok ugyan képesek megfizetni a világ legjobb orvosait, de van, ami ellen még a legképzettebb doktorok sem tehetnek semmit. Ez pedig az óvatlanság, ami a szexuális úton terjedő betegségek kialakulásában főszerepet játszik. Sok hírességről a nyilvánosság is tudja, hogy nemi betegséggel küzdött.

7) Jessica Alba – Herpesz

10 híresség, aki sokáig nemi betegséggel küzdött

Úgy tűnik, a herpesz az amerikai bulvársajtó kedvelt vesszőparipája: számtalan híroldal foglalkozott már azokkal a hírességekkel, akik – feltehetően – elkapták ezt a kellemetlen tünetekkel járó vírust. Jessica Alba herpeszével kapcsolatos történetét is a bulvársajtó kapta fel: egy forrás szerint a színésznő exférjének, Cash Warrennek az asszisztense rendszeres látogatója volt a patikáknak, hogy kiváltsa a Jessica vényköteles gyógyszerét. A herpeszt azonban nem a világhírű filmproducertől, hanem egy korábbi barátjától, Derek Jeter baseballjátékostól kapta el.

8) Victoria Beckham – Herpesz

10 híresség, aki sokáig nemi betegséggel küzdött

Sem Victoria Beckham, sem pedig férjura, David Beckham nem erősítette meg a híresztelést, amely szerint az egykori Spice Girls-tag nem csupán jegygyűrűt kapott a futballsztártól, hanem bizony herpeszt is. Igaz, ez nem is éppen az a dolog, amit ország-világ elé szokás tárni. A források szerint Beckham megannyi szeretőjének egyikétől kaphatta el a betegséget, amelyet sajnos Victoriának is sikerült továbbadnia.

1 2 3 4