20 fiatalkori fotó hírességekről, mielőtt sztárokká váltak

  • 8 hónap ago
  • 12524 Views
  • 1 2
20 fiatalkori fotó hírességekről, mielőtt sztárokká váltak

A hírességek is voltak fiatalok és “átlagosak” míg valaki fel nem fedezte a tehetségüket. Ebben az összeállításban összegyűjtöttünk néhány fiatalkori fotót hírességekről, mielőtt híressé váltak.

(11) Rachel Weiss, 23 éves

Rachel Weiss

Weisz számára a kitörési lehetőséget a walesi rendező, Sean Mathias 1995-ös Design For Living című Noel Coward-színdarabja jelentette. Kisebb televíziós szerepek után az első moziszerepét a Láncreakció című filmben kapta Keanu Reeves oldalán.

(12) Sylvester Stallone, 24 éves

Sylvester Stallone

Stallone számos meghallgatáson vett részt, de csupán alkalmi színpadi szerepeket kapott, így kénytelen volt első filmes alakítását a Kitty és Studs címen futó 1970-es pornófilmben nyújtani. Ugyanebben az évben a Stallone – A lázadó című filmdrámában szerepelt. Legtöbb korai filmjében csupán statisztaként tűnik fel. Első filmfőszerepét A Lordok bandája című filmben játszotta, 1974-ben, melynek forgatókönyvét is ő jegyzi, ezzel mérsékeltebb sikert ért el.

(13) Drew Barrymore, 19 éves

Drew Barrymore

Első televíziós szereplésére 11 hónaposan, egy kutyaeledel reklámfilmjében (Gainesburger Puppy Food) került sor, majd az áttörést tiszteletbeli keresztapja, Steven Spielberg rendezte E. T. – a földönkívüli (1982) című filmben játszott szerepe hozta el számára 7 évesen.

(14) Sandra Bullock, 24 éves

Sandra Bullock

Már nyolcéves korában fellépett Nürnbergben, Bécsben és Salzburgban. Az USA-ba való visszatérte után az Észak-Karolina-i Greenville-ben színészetet tanult. Miután az egyik vizsgaelőadáson Csehov Három nővérében sikert aratott, 1990-ben a A dolgozó lány című tévésorozatban, majd 1991-ben a Szerelmi bájitalban kapott főszerepet.

(15) Julia Roberts, 23 éves

Julia Roberts

Első áttörése 1988-ban volt a Mystic Pizza és a Satisfaction című filmmel. Az 1990-ben az Acél magnóliák című filmben megformált szerepéért Oscar-díjra jelölték a legjobb női mellékszereplő kategóriában.

1 2 3 4