20 híres színész, aki visszautasította egy sikerfilm szerepét

  • 8 hónap ago
  • 24502 Views
  • 2 1
20 híres színész, aki visszautasította egy sikerfilm szerepét

Rengeteg film vált világklasszissá, de nem csak a történet, hanem a benne szereplő színészek és színésznők miatt is. Ám azt nagyon kevesen tudják, hogy például a Titanic című filmhez több színészt is megnéztek, hogy ki lehetne a legjobb Jack szerepére, ám a választás mégis DiCapriora esett, mert ő bizonyult a leghitelesebbnek. Pontosan ilyen volt még az ikonikus Micsoda Nő!, ahol kezdetben nem Julia Roberts-et akarták Vivian szerepére, hanem egy teljesen másik színésznőt.

11) Ryan Gosling, mint Joker ( Suicide Squad – Öngyilkos osztag )

A Warner Bros. először Ryan Goslingnak ajánlotta fel, hogy játssza el Joker szerepét az “Öngyilkos osztag” című filmben. Ám Gosling nem volt hajlandó aláírni a szerződést, mert egyáltalán nem szimpatizált azokkal a feltételekkel, amik a hivatalos dokumentumban álltak. Így esett a választás Jared Leto-ra.

12) Salma Hayek, mint Betty Suarez (Ki ez a lány?)

Betty a csúnya lány bebizonyította, hogy a megjelenésnél és a külsőségeknél jóval erősebb az emberi szív és lélek. Ennek a szerepnek köszönhetően lett világhírű America Ferrera. Eleinte Salma Hayeket szánták a szerepre, ám ő ehelyett a TV-sorozat filmgyártója lett.

13) Mel Gibson, mint James Bond.

Sok színész próbálta már eljátszani a 007-es ügynök szerepét, úgymint: Clint Eastwood, Henry Cavill, Clive Owen, Jude Law és Mel Gibson. Ám a rendező szerint senki más nem tudná tökéletesen eljátszani ezt a szerepet, csak egy ízig-vérig angol ember. Ennek tükrében Mel Gibson nem kapta meg a szerepet.

14) Anne Hathaway, mint Tiffany (Napos oldal)

Eleinte Anne Hathaway játszotta el Tiffany szerepét, ám nagyon hamar összetűzésbe keveredett a filmrendezővel, emiatt el kellett mennie. Ekkor jött Jennifer Lawrence, akinek köszönhetően a film Oscar-díjas lett.

15) Eminem, mint Max Da Costa (Elysium – Zárt világ)

Neill Blomkamp filmrendező, első körben Eminemnek szánta volna a szerepet. A rapper el is vállalta ám volt egy kikötése. Azt szerette volna, ha a film Detroitban játszódik, mivel ebbe a vezetőség nem ment bele, ezért Matt Damon kapta a szerepet.

1 2 3 4