20 híres színész, aki visszautasította egy sikerfilm szerepét

  • 8 hónap ago
  • 24503 Views
  • 2 1
20 híres színész, aki visszautasította egy sikerfilm szerepét

Rengeteg film vált világklasszissá, de nem csak a történet, hanem a benne szereplő színészek és színésznők miatt is. Ám azt nagyon kevesen tudják, hogy például a Titanic című filmhez több színészt is megnéztek, hogy ki lehetne a legjobb Jack szerepére, ám a választás mégis DiCapriora esett, mert ő bizonyult a leghitelesebbnek. Pontosan ilyen volt még az ikonikus Micsoda Nő!, ahol kezdetben nem Julia Roberts-et akarták Vivian szerepére, hanem egy teljesen másik színésznőt.

6) Charlize Theron, mint Roxie Hart (Chicago)

Majdnem Charlize Theron kapta meg Roxie Hart szerepét a Chicago című filmben, ám a rendezők mégsem ő mellé tették le voksukat. Később kiderült, hogy Charlize-t nagyon bántotta a dolog és csalódott is volt.

7) Henry Cavill, mint Edward Cullen (Alkonyat)

Maga a könyv szerzője, vagyis Stephenie Meyer azt szerette volna, ha Edward karakterét Henry Cavill személyesíti meg. Ám az írónő azért nem ajánlotta fel neki a szerepet, mert túl öregnek gondolta hozzá, így kapta meg a szerepet Robert Pattinson.

8) Kelly Osbourne és Anna Coleman (Nem férek a bőrödbe)

A nem férek a bőrödbe egy nagyon vicces vígjáték, mely egy anyáról és a lányáról szól, akik testet cseréltek. Lindsay Lohan olyan jól alakítja benne Annat, hogy keresve sem találhattak volna nála jobb színésznőt erre a szerepre. Ám azt kevesen tudják, hogy eredetileg Kelly Osbourne-t szerették volna a szerepre, aki azonban ezt visszautasította. Később Kelly úgy nyilatkozott, hogy nagyon megbánta, amikor nemet mondott.

9) Sean Penn, mint Tyler Durden (Harcosok klubja)

Mind Sean Penn, mind Matt Damon szerettek volna szerepelni ebben a filmben, ám a filmgyártók ragaszkodtak Brad Pitthez, mivel úgy gondolták ő a legmegfelelőbb erre a szerepre.

10) Cameron Diaz, mint Mia Thermopolis (A neveletlen hercegnő)

Többen is szerették volna eljátszani Mia szerepét a Neveletlen hercegnőben. Például: Reese Witherspoon, Kirsten Dunst, Kate Hudson, Alicia Silverstone, sőt még Cameron Diaz is. Ám egyik sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így a szerepet Anne Hathaway kapta.

1 2 3 4