A világ 10 leggazdagabb Instagram-modellje

  • 4 év ago
  • 26606 Views
  • 2 2
A világ 10 leggazdagabb Instagram-modellje

A régi időkben sokan azért indítottak el egy blogot, hogy egy kis elektronikus naplót szenteljenek szeretett hobbijuknak. Mára az internetes blogolás teljesen megváltozott, köszönhetően elsősorban a közösségi médiáknak, illetve a töménytelen internetes reklámnak. 

4. Bryanboy

Bryanboy az egyik legellentmondásosabb ikon a mai divatvilágban. A 36 éves filippínó blogger eleinte utazással foglalkozott bejegyzéseiben, majd később a divat lett a fő témája. Vicces írásait azonnal több ezren kezdték el követni. A férfit mindenki kirívó szettjeiről ismeri, és megannyi híres divattervező jó barátja.

5. Aimee Song

Aimee kaliforniai divatblogger és lakberendező, blogja címe a Song of Style. Régebben ingyen osztotta meg tartalmait, de amióta meggyarapodtak a követői, úgy tűnik ő is jól megszedte magát. A lány igazi világmárkákkal dolgozik együtt, és 4,6 millióan követik Instagram profilját.

16 előtte és utána kép, ami megmutatja a smink döbbenetes erejét

6. Antoinette Kulas

Antoinette Ausztrália egyik legsikeresebb blog írója. 3 évvel ezelőtt még csak kedvtelésből töltögette fel képeit az internetre, de mára 1 millió ember nézi nap, mint nap bejegyzéseit. A lány a legjobbakkal dolgozik együtt, és jelenleg saját divatmárkája beindítását tervezi.

1 2 3 4