15 híres színész gyermeke, akikről nagyon keveset tudunk

  • 9 hónap ago
  • 13302 Views
  • 3 2
15 híres színész gyermeke, akikről nagyon keveset tudunk

Annak ellenére, hogy a legnagyobb hírességek életének bizonyos részei teljesen ki vannak téve a nyilvánosságnak, még mindig van egy olyan oldaluk, amit a legnagyobb titok övez. Ilyen például a családi életük. Sok olyan híresség van, akiről még azt sem tudtuk, hogy vannak gyerekei, mert nem akarták, hogy a sajtó lépten-nyomon kövesse őket és kérdéseket tegyenek fel nekik. Ezzel próbálták őket megvédeni a külső behatások ellen.

5) Zelda Williams

Zelda Williams

Zelda az ikonikus Robin Williams és Marsha Garces Williams lánya. A lányt egy népszerű számítógépes játékban szereplő hercegnő után nevezték el. Zelda több filmben is játszott gyermek évei alatt később pedig hivatásos színésznő lett belőle.

6) Grace és Lucy De Vito

Grace és Lucy De Vito

Danny DeVito és felesége, Rea Perlman, közel 40 éves házasságuk alatt 3 gyermeknek adtak életet. Mindegyik kreatív szakmákat választottak magának. A legidősebb lányuk, Lucy De Vito (Danny mellett áll) színésznő lett, de Hollywoodban sajnos még nem futott be, viszont több színdarabban is játszott már. Grace pedig filmproducer lett.

7) Zoe Jackson

Zoe Jackson

A híres amerikai színész, Samuel L. Jackson lánya is csatlakozott a filmvilágához, de nem mint színésznő, hanem mint filmproducer és rendező.

8) Blake Perlman

Blake Perlman

Blake a Pokolfajzatként ismert Ron Perlman és Opal Perlman egyetlen lánya. A lány édesapja nyomdokaiba lépett ugyanis színésznő lett, ám ezen kívül filmekhez és TV-műsorokhoz is ír zenéket.

1 2 3 4