A 10 legjobb színészi alakítás videójátékokban

  • 9 hónap ago
  • 5172 Views
  • 4 0
A 10 legjobb színészi alakítás videójátékokban

A videojátékok hatalmas üzletága akár a mozival is versenybe szállhat. Ma már egy nagy költségvetésű játék akár több követőt is szerezhet magának, mint a legnagyobb mozisikerek. Csakúgy mint a filmeknek, a játékoknak is szükségük van a sztárok erejére.

Ezért is csillogtatja meg sok híres színész a tehetségét ebben az interaktív műfajban. A feladat pedig sok esetben többet jelent, mint némi hangalámondás. Szerinted is ez a 10 legjobb színészi alakítás videojátékokban?

(1) Michael Ironside a Splinter Cell-ben

Michael Ironside a Splinter Cell-ben

Az egyik ikonikus elsőhullámos játékhang, Michael Ironside Sam Fisherje nagyon hamar David Hayster Solid Snakejének az X-boxos ellenpontja lett. Ha már Snakenél tartunk…

(2) Kiefer Sutherland a Metal Gear Solid ötödik részében

Kiefer Sutherland a Metal Gear Solid ötödik részében

Sutherland, David Haytert váltva, a hangját és részben az arcát adja a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes és a The Phantom Pain részek főszereplőjének. A zseniális Hayter helyettesítése nem volt egyszerű feladat, de szerintünk neki sikerült.

(3) Ellen Page és Willem Dafoe a Beyond Two Souls-ban

Ellen Page és Willem Dafoe a Beyond Two Souls-ban

A főszereplő Holmeshoz, a Junoban megismert, Ellen Page mozgását digitalizálták, és ő adta a hangját is a játékhoz. Page mellé társult Willem Dafoe aki a Holmest kezelő orvost játssza. Mindketten eléggé valósághűek a szerepükben.

1 2 3 4