15 hollywoodi sztár, akik nagyon furcsa névvel születtek

  • 11 hónap ago
  • 123275 Views
  • 13 8
15 hollywoodi sztár, akik nagyon furcsa névvel születtek

A jó hangzás, a könnyű kiejtés és a megjegyezhetőség vezetik a feltörekvő színészeket abban, hogy születési nevüket elhagyva művésznevet vegyenek fel.

5) Aaron Paul

Aaron Paul

Születési neve: Aaron Paul Sturtevant

A Breaking Bad Jesse Pinkmanje kizárólag vezetéknevét, a Sturtevantot hagyta el színpadi neve megalkotásakor, aminek hátterében az állt, hogy a castingokon egyszerűen nem tudták kimondani a nevét.

6) Nicolas Cage

Fegyvernepper (2005)

Születési neve: Nicolas Kim Coppola

A színész nem akart híres nagybátyja, Francis Ford Coppola nevével érvényesülni, ezért váltott Cage-re, ami egyébként a Marvel képregények egyik hőse, Luke Cage előtti tisztelgés.

7) Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

Születési neve: Jennifer Linn Anastassakis

A Jóbarátok egykori sztárja görög felmenőkkel rendelkezik, így születésekor a Jennifer Linn Anastassakis nevet választották neki. A különleges, külföldi hangzású vezetéknevet még gyerekkorában lecserélte a család abban a reményben, hogy nagyobb eséllyel jutnak több munkához általa. (Édesapja szintén színész volt.)

8) Charlie Sheen

Charlie Sheen

Születési neve: Carlos Irwin Estevez

A híresség úgy döntött, hogy szintén színész apja nyomdokaiba lép, aki eredeti nevét – Ramon Antonio Gerardo Estevez – Martin Sheenre változtatta. A sztár testvérei, Emilio, Ramon és Renée, akik szintén színészi pályára léptek, meghagyták születési nevüket.

1 2 3 4