10 híres színész, akik szinte minden filmben ugyanazt a karaktert játsszák

  • 11 hónap ago
  • 13639 Views
  • 2 1
10 híres színész, akik szinte minden filmben ugyanazt a karaktert játsszák

A figyelmes nézők valószínűleg észrevehették, hogy vannak sztárok akik szinte minden filmjükben ugyanazt a rájuk jellemző karaktert játsszák – nem is véletlenül. Az ilyen színészeknek természetesen nem a szakmájukhoz való kompetenciájukkal van problémájuk, épp ellenkezőleg: vannak olyan különleges képességeik és jellemzőik, amik miatt a világ leghíresebb rendezőik csak velük tudják elképzelni az ilyen stílusú karakterek megformálását.

9) Mads Mikkelsen: akinek mindig van valami a szemével.

Ahogy Tom Hardy-nak gyakran maszk alá kell rejtenie az arcát a filmjeiben, úgy Mikkelsennek a szemével csinálnak mindig valamit Hollywood legkiválóbb sminkművészei. Ez a jelenség már hosszú évek óta megfigyelhető, és nagyon úgy néz ki, hogy a jövőben is folytatódik majd.

10) Matthew McConaughey: rossz fiú, félig ruha nélkül.

Színészi karrierje elején Matthew McConaughey többnyire romantikus komédiákban és romantikus melodrámákban kapott szerepet. Ez idő alatt formás testet kovácsolt magának, amit most, a komoly színészi karrierjének beindulása után is szívesen mutat meg a képernyőn.

+1) Angelina Jolie: a fegyver-virtuóz.

Annak érdekében, hogy minél jobban felkészülhessen a „Lara Croft: Tomb Raider” című filmben játszott szerepére, Angelina Jolie kickbox órákat vett, nem is keveset. Emellett a fegyverhasználatot is alaposan elsajátította, melyben a brit elit alakulat emberei voltak a segítségére. Nem meglepő módon tehát a jövőben is számos rendező döntött Jolie mellett, amikor egy fegyver-virtuóz hősnő megformálására kellett színésznőt találni.

18 színész, akik pontosan úgy néztek ki, mint az általuk alakított hírességek

(Forrás: Liked.hu)

1 2 3 4