10 fura sztárpár, akikről nem gondoltad volna, hogy együtt vannak

  • 2 év ago
  • 28566 Views
  • 4 1
10 különleges sztárpár, akikről nem gondoltad volna, hogy együtt vannak

Nem csak a hétköznapi életben, hanem a sztárvilágban is előfordul, hogy egy házaspár, akik látszólag nem feltétlenül illenek össze, évek óta együtt vannak. Vannak, akiket évtizedek választanak el egymástól, vannak, akiket, kis túlzással méterek különböztetnek meg egymástól és mégis boldogok együtt. 

4. Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness

4. Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness

Hugh Jackman és 13 évvel idősebb párja, Deborra-Lee Furness azok közé a sztárpárok közé tartoznak, akik évtizedek óta töretlenül imádják egymást – a színész és felesége idén már a 24. házassági évfordulójukat ünnepelhették.

5. Aaron Taylor-Johnson és Sam Taylor-Johnson

5. Aaron Taylor-Johnson és Sam Taylor-Johnson

Aaron Johnson csupán 19 éves volt, mikor megismerte élete szerelmét a John Lennon – A fiatal évek című film forgatásán. Akkor senki nem gondolta volna, hogy az akkor 42 éves Sam Taylor-Wood rendezőnő viszonozni fogja a feltörekvő színész érzelmeit, azt pedig pláne nem, hogy nyolc évvel később még mindig együtt lesznek. Aaron és Sam a nagy korkülönbség ellenére is odavannak egymásért, a rendezőnő pedig már két kislányt is szült fiatal kedvesének: Wylda hét, Romy pedig ötéves.

6. Peter Dinklage és Erica Schmidt

6. Peter Dinklage és Erica Schmidt

A Trónok harca sorozatban Tyrion Lannistert alakító Peter Dinklage megérdemelten kapott 2012-ben Golden Globe-díjat, az viszont méltatlan, hogy a többi jelölést már nem tudta díjra váltani a sorozat. Ami pedig a színészek magánéletét illeti: habár Peter Dinklage egy részeges és nőcsábász karaktert játszik a szériában, a való életben már 14 éve hűséges férj.

1 2 3 4