10 híres színész, aki az őrületbe kergette rendezőjét

  • 12 hónap ago
  • 10900 Views
  • 2 2
10 híres színész, aki az őrületbe kergette rendezőjét

Edward Norton mindenbe beleütötte az orrát, Bruce Willis úgy viselkedett, mint egy házsártos vénember, Val Kilmer verekedett…

4) Sean Young Oliver Stone-t vitte a sírba

4) Sean Young Oliver Stone-t vitte a sírba

Sean Young valószínűleg nem volt megelégedve a Tőzsdecápák című moziban kapott szerepével, és arra próbálta kapacitálni Oliver Stone-t, a rendezőt, hogy cserélje le Daryl Hannah-t és adja neki az ő szerepét. Stone ebbe nem egyezett bele, de arra talán ő sem számított, milyen rámenős lesz a színésznő: nem adta fel, és tovább lobbizott a szerepért – már az egész stáb munkáját a feje tetejére állította a hisztijével. Így aztán Oliver Stone jó gyorsan felvette a jeleneteit, hogy minél előbb feltehesse a buszra a színésznőt és megszabadulhasson tőle.

5) Edward Norton Louis Letterier-nek is az agyára ment

5) Edward Norton Louis Letterier-nek is az agyára ment

A hihetetlen Hulk munkálatai közben sem bírt magával Edward Norton, és hasonló problémák adódtak vele, mint az Amerikai História X esetében. Még a forgatás előtt megkezdte az alkotó idegesítését: miután elküldte neki a forgatókönyvet, fogta magát, és átírta a Louis Letterier által jóváhagyott szkriptet, sőt, a film végső verzióját is megkísérelte megváltoztatni. A rendező és a stúdió persze nem értett egyet Edward Norton ötleteivel, de az ügyet végül kénytelenek voltak az Amerikai Írószövetség elé vinni, akik visszautasították, hogy Edward Nortont hivatalosan forgatókönyvíróként tüntessék fel a stáblistán.

6) Bruce Willis Kevin Smith-t készítette ki

6) Bruce Willis Kevin Smith-t készítette ki

Egy, a Két kopper című filmet népszerűsítő rendezvényen Bruce Willis még arra sem volt hajlandó, hogy a plakát elé álljon néhány fotó erejéig. A rendező, Kevin Smith nem habozott hangot adni ellenszenvének a premierbulin: azt mondta, „Mindenkinek szeretnénk megköszönni a munkáját, aki a filmen dolgozott. Kivéve Bruce Willisnek, aki egy kib***ott nagy f*sz.” Erre Bruce Willis bizonyára azzal adott okot, hogy – Kevin Smith szerint – inkompetens, keserű és befordult volt, a viselkedése miatt pedig nagyot csalódott benne.

1 2 3 4