8 kivételes színész, akik még nem kapták meg a jól megérdemelt Oscar-díjukat

  • 1 év ago
  • 17348 Views
  • 2 1
8 kivételes színész, akik még nem kapták meg a jól megérdemelt Oscar-díjukat

Mindenük megvan, ami kell: elképesztő tehetség, milliónyi rajongó, személyes varázs, jó kinézet és ígéretes filmszerepek. Annyira ismertek, hogy már elég, hogy a nevük elhangzik egy filmmel kapcsolatban, máris tolonganak az emberek a mozikban.

3) Ralph Fiennes

Ralph Fiennes

Ralph Fiennes

Ralph Fiennes

Ralph Fiennes is közismert, de még őt sem érte a megtiszteltetés, hogy köszönetet mondjon az Oscar gálán díjért. Ez annak ellenére így van, hogy minden film, amiben játszott, igencsak jól sült el. Ezek az alkotások számos díjat nyertek más kategóriában. Példának okáért a Schindler listája kilenc Oscart kapott.

4) Jim Carrey

Jim Carrey

Egy makulátlan elme

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy Jim Carrey minden idők egyik legjobb komikusa, továbbá rendkívül tehetséges színész és bámulatos az utánzásban. Sajnos azonban az ő polcát sem díszíti Oscar-díj, ráadásul még jelölést sem kapott soha, annak ellenére, hogy nemcsak olyan komolytalan filmekben játszik, mint a Dumb és Dumber – Dilibogyók. Számos felejthetetlen filmje van, az Egy makulátlan elme örök ragyogásától kezdve a Truman Show-n át Az igenemberig.

1 2 3 4