14 színész, akik drasztikus változáson mentek keresztül egy szerepért

  • 1 év ago
  • 83497 Views
  • 6 8
14 színész, akik drasztikus változáson mentek keresztül egy szerepért

A színészek olyankor híznak, fogynak vagy egyéb elképesztő átalakuláson mennek át egy filmszerep kedvéért.

5) Matthew McConaughey – Mielőtt meghaltam

Matthew McConaughey 21 kilót fogyott a szerep kedvéért. McConaughey egy interjú során azt állította, hogy a forgatás ideje alatt az volt a legfurcsább, hogy 60 kilósan kitisztult a feje: „Meglepően világosan tudtam gondolkodni, és három órával kevesebb alvás után is pihentnek éreztem magam.

6) Rooney Mara – A tetovált lány

A piercingek (köztük dupla fülpiercingek, szemöldökpiercing és mellbimbópiercingek), amiket Rooney Mara viselt Lisbeth Salanderként, egytől egyig valódiak voltak. Rooney Mara Svédországban és Brooklynban szerezte be őket. A füléből, a szemöldökéből és a szájából rögtön a forgatás befejezése után eltávolította a testékszereket, ám a jobb mellbimbójában arra az esetre, hogy a film folytatásában szerepelne, meghagyta. Azzal indokolta döntését, hogy nem szeretne mégegyszer átesni az ékszer felhelyezésén.

7) Elle Fanning – 3 Generations

Elle Fanning ugyanis a 3 Generations című filmje kedvéért megvált a hosszú hajától és azt a pár megmaradt szálat vörösre festette. A fiatal sztár ezzel bebizonyította, hogy bármit képes megtenni egy szerepért.

8) Ryan Reynolds – Penge: Szentháromság

Blake Lively szerelme, Ryan Reynolds a Penge harmadik része miatt szedett fel majdnem 10 kilót és gyúrta magát kockásra.

1 2 3 4