10 színész, akik gonosz és jó szerepben is brillíroznak

  • 1 év ago
  • 50087 Views
  • 6 8
10 színész, akik gonosz és jó szerepben is brillíroznak

Már ahhoz is különleges tehetséggel kell rendelkezni, hogy valaki jó színész legyen, hát még ahhoz, hogy tetszőleges szerepben hitelesek tudjunk maradni! Csak egy igazán kiváló képességekkel megáldott színész tud meggyőzően életet lehelni bármelyik karakterbe, akit el kell játszania anélkül, hogy bebetonozódna egy korábban sikeresen alakított, ikonikussá vált szerepbe.

8) Charlize Theron – Hófehér és a vadász (2012) és Mad Max: A harag útja (2015)

Charlize Theron annyira tökéletesen alakította a gonosz királynőt, hogy a nézőközönségből bőven akadtak olyanok, akik inkább neki szurkoltak Hófehérrel szemben. A Mad Max rendezője, George Miller-nek állítólag olyannyira tetszett Theron játéka mint Furiosa, hogy forgatókönyvet készített egy különálló filmhez, teljesen rá szabva.

9) Anthony Hopkins – A bárányok hallgatnak (1991) és Thor (2011)

A filmtörténelem egyik leghitelesebben játszott főgonoszát, az agyafúrt, de elmebeteg kannibált, Dr. Hannibal Lecter-t Anthony Hopkins testesíti meg. Ugyanakkor semmi sem lehetetlen egy igazán tehetséges színésznek: a Thor-ban Odin szerepében is brillírozik.

10) Tom Hiddleston – Bosszúállók (2012) és Kong: Koponya sziget (2017)

6) Tom Hiddleston a filmekben...

Tom Hiddleston alakítja Lokit a Marvel filmes univerzumában, melyben eleinte mindenki utálta, a későbbiekben azonban voltak szimpatikus húzásai. Bár még mindig nehéz eldönteni, hogy ő igazi gonosz-e, az biztos, ha gonosz is, akkor a szimpatikus rossz szerepében brillírozik. A King Kong filmben azonban már egyértelműen jót alakít, aki az emberiség megmentésére siet.

10 alkalom, amikor hírességek a vörös szőnyegen tiszteletüket tették híres szerepeiknek

(Forrás: Brightside)

//Jana//

1 2 3 4