10 színész, akik gonosz és jó szerepben is brillíroznak

  • 1 év ago
  • 50080 Views
  • 6 8
10 színész, akik gonosz és jó szerepben is brillíroznak

Már ahhoz is különleges tehetséggel kell rendelkezni, hogy valaki jó színész legyen, hát még ahhoz, hogy tetszőleges szerepben hitelesek tudjunk maradni! Csak egy igazán kiváló képességekkel megáldott színész tud meggyőzően életet lehelni bármelyik karakterbe, akit el kell játszania anélkül, hogy bebetonozódna egy korábban sikeresen alakított, ikonikussá vált szerepbe.

6) Arnold Schwarzenegger – Terminátor (1984) és Ovizsaru (1990)

Schwarzenegger egyetlen olyan szerepe, ami pozitívként és negatívként is beállítható, kétségkívül a Terminátor. Ezt a szót a világhírű hollywoodi sztárrá vált osztrák származású színész hozta be a mindennapok szóhasználatába. Nem lenne azonban helyénvaló egyszerepes színésznek tekinteni a sztárt. Elég csak az Ovizsarura gondolnunk, és nem bírjuk ki mosolygás nélkül.

7) Brad Pitt – Harcosok klubja (1999) és Trója (2004)

Tyler Durden, a Harcosok klubjának inspiráló karaktere Brad Pitt jóvoltából lett ikonikus, de meg kell hagyni, Akhilleusz szerepében sem volt utolsó! Brad hat hónapon keresztül arra edzett, hogy úgy nézzen ki, mint a görög szobor. A film megérte ezt a rengeteg energiát, nemde?

1 2 3 4