12 híres színész, aki valami őrültséget csinált egy szerepért

  • 1 év ago
  • 73150 Views
  • 14 5
12 híres színész, aki valami őrültséget csinált egy szerepért

Nem meglepő, hogy a filmsztárok olykor szabálytalan és elképzelhetetlen dolgokat tesznek meg a munkájukért. Függetlenül attól, hogy egy épületből ugranak ki vagy egy tűzben lángoló házban futnak-e, akkor azt nem gondolják át, hogy mi a tét. Nos, ezek az őrültségek gyakran közelebb viszik őket az Oscar-díjhoz.

7) Kate Winslet a Felolvasó című filmben

7) Kate Winslet a Felolvasó című filmben

Kate Winslet felkészülése az Oscar-díjas szerepre nem volt könnyű. A színésznőnek fel kellett olvasnia az esti előadásokat német akcentussal a gyermekei számára. Még egy speciális iskola óráin is részt vett, hogy megértse egy írástudatlan személynek a gondolkodásmódját, ami a színésznő szerint a legnehezebb volt.

8) Natalie Portman a Fekete hattyú című filmben

8) Natalie Portman a Fekete hattyú című filmben

Mindannyian ismerjük a fogyókúrát, amelyet Natalie-nek követnie kellett, hogy eljátszhassa Nina Sayers karakterét. De sokan közülünk talán nem is tudták azt, hogy táncos órákat is vett a szerepért. Valószínűleg Natalie a tánc gyakorlását csaknem egy évvel azelőtt kezdte, mielőtt a film forgatása megkezdődött. Ezen idő alatt még arra is kérték, hogy adjon le a súlyából. A kemény munka kifizetődött, és Oscar-díjat kapott.

9) Chris Hemsworth A tenger szívében című filmben

Chris Hemsworth — Owen Chase, A tenger szívében

Igen, ő Thor vagy Chris Hemsworth és így nézett ki a A tenger szívében című film egyes jeleneteiben. Chris szerepelt Owen Chase karakterében, és nagymértékben leadta a kilókat, amit tojás evése során ért el.

1 2 3 4