10 híresség, aki jobb hellyé tette a világot

  • 1 év ago
  • 7208 Views
  • 2 2
10 híresség, aki jobb hellyé tette a világot

Az valószínűleg senki számára nem titok, mennyire gyakori a sztárok körében a jótékonykodás és a nemes célokért való küzdelem, mint például felhívni a figyelmet a klímaváltozásra, az egészségügy fontosságára vagy akár az éhezésre.

9. Leonardo DiCaprio és a vadon élő állatok

Leonardo DiCaprio és a vadon élő állatok

Az Oscar-díjas színész 1998-ban, még a Titanic előtt alapította meg a Leonardo DiCaprio Alapítványt, aminek fő célja a természetvédelem népszerűsítése, a vadon élő állatok támogatása, valamint a veszélyeztetett ökoszisztémák védelme. Leo célja, hogy felhívja a média figyelmet a környezettudatosságra, de portfóliójában a kaliforniai cápák és afrikai elefántok védelmétől egészen a megújuló energiáig rengeteg innovatív ötlet szerepel.

10. Jennifer Lawrence és közeli barátja

Jennifer Lawrence és közeli barátja

Az Éhezők Viadala sztárja sosem hagyta cserben iskolai legjobb barátját, aki szomszédja és legnagyobb rajongója is egy személyben. Amikor gimnáziumba jártak, a színésznő segítette győzelemre a Down-szindrómás Andy-t az “iskola legnépszerűbb fiúja” versenyen. A két barát azóta is szorosan tartja a kapcsolatot egymással, a látogatások mellett gyorshívóra is mentették egymás telefonszámát.

18 alkalom, amikor a hírességek ugyanolyan ruhában jelentek meg

(Forrás: szon.hu)

1 2 3 4