10 hollywoodi sztárpár, akiket a filmforgatás hozott össze

  • 1 év ago
  • 77002 Views
  • 4 16
10 hollywoodi sztárpár, akiket a filmforgatás hozott össze

Többször is hallhattunk pár olyan pletykákat, hogy filmforgatás közben olyan jó kapcsolat alakult ki a férfi és női szereplők között, hogy a produkció bemutatása után is folytatták romantikus kapcsolatukat. Sokszor ezek a pletykák hamisnak bizonyulnak, ám a rajongók nagy örömére előfordul, hogy valóban összejött a két szereplő.

9) Tom Hardy és Charlotte Riley

Tom és Charlotte a 2009-es minisorozat, az Üvöltő szelek forgatásán ismerkedett meg egymással. 2010-ben megkérte Charlotte kezét, aki természetesen igent mondott, ám a boldogító igen még váratott magára. 2014. júliusában került sor a házasságkötésre, jelenleg pedig Charlotte-tal, kisfiával, Louis Thomasszal, valamint két közös kutyájukkal él a család Londonban. 2015. szeptemberében Tom és Charlotte bejelentette, első közös babájukat várják, aki egy hónappal később, október 22-én meg is született.

10) Justin Theroux és Jennifer Aniston

A két filmsztár a Hippi-túra (2012) című film forgatása közben talált egymásra. A munkálatok után Aniston eladta a Beverly Hills-i apartmanját 2011 júliusában $38 millió dollárért, majd bérelt egy két hálószobás lakást Hollywood Hills-ben. 2012 augusztusában eljegyezte Justin Theroux, így 2013-ban már a Justinnal közösen vásárolt házát újította fel. 2015. augusztus 5-én, Justin Theroux 44. születésnapjára rendezett ünnepségen, egy meglepetés esküvő keretében, házasságot kötött jegyesével.

+1) Ryan Reynolds és Blake Lively

6) Ryan Reynolds és Blake Lively

Blake Lively 2012-ben férjhez ment Ryan Reynolds-hoz, akivel a Zöld lámpás c. film forgatása alatt ismerkedett meg. 2014. decemberében megszületett első gyermekük, James. 2016. szeptemberében pedig megszületett második kislányuk is, aki az Ines nevet kapta. Sőt, azóta még két gyermekkel bővül a Reynolds család.

15 internetező, akik érdekes részletekre lettek figyelmesek a kedvenc filmjeinkben

(Forrás: Filmezzünk.hu)

1 2 3 4