10 hollywoodi sztárpár, akiket a filmforgatás hozott össze

  • 1 év ago
  • 77004 Views
  • 4 16
10 hollywoodi sztárpár, akiket a filmforgatás hozott össze

Többször is hallhattunk pár olyan pletykákat, hogy filmforgatás közben olyan jó kapcsolat alakult ki a férfi és női szereplők között, hogy a produkció bemutatása után is folytatták romantikus kapcsolatukat. Sokszor ezek a pletykák hamisnak bizonyulnak, ám a rajongók nagy örömére előfordul, hogy valóban összejött a két szereplő.

7) Michael Fassbender és Alicia Vikander

Michael a Fény az óceán felett forgatása alatt ismerkedett meg Alicia Vikanderrel színésszel, akivel 2014 novembere óta egy párt alkotnak.

8) Benedict Cumberbatch és Sophie Hunter

Sherlock zseniális megtestesítője, a Burlesque Fairytales (2009) című thriller forgatásán találkozott későbbi feleségével. 5 év együtt járás után, 2014. november 5-én a The Times hasábjain jelent meg, hogy Benedict eljegyezte barátnőjét Sophie Hunter opera és színpadi rendezőt. 2015 januárjában bejelentették, hogy első közös gyermeküket várják, majd nem sokkal később február 14-én Valentin napkor összeházasodtak. Júniusban megszületett kisfiúk, Christopher Carlton Cumberbatch. A kicsi Christopher nem sokáig marad testvér nélkül, ugyanis 2016. október végén bejelentették, hogy érkezik a második Cumberbatch fiú, mely 2017. március 3-án megszületett és a Hal Auden Cumberbatch nevet kapta.

1 2 3 4