8 sztár, aki megmutatta a világnak, hogyan is kell reagálni a gúnyos kommentekre

  • 1 év ago
  • 88943 Views
  • 8 10
8 sztár, aki megmutatta a világnak, hogyan is kell reagálni a gúnyos kommentekre

A jó humorérzék biztos jele, ha tudunk nevetni magunkon egy jót. Akik magukénak mondhatják ezeket a tulajdonságokat, általában más különleges képességeknek sincsenek híján.

3) Iggy Azalea

Iggy Azalea

Az amerikai rapper, Snoop Dogg egyszer a Feketék fehéren című film szőke hölgyihez hasonlította rappertársát (Iggy ugyanis ugyanabban a zenei műfajban sikeres, mint Snoop Dog), ami azért sértő, mert a vígjátékban két fekete bőrű rendőr férfi a főszereplő, akik nem túl csinos, de borzasztó vicces hölgyeknek öltöznek, hogy elkapjanak egy-két gazembert. Iggy azonban nem húzta fel az orrát az összehasonlítás miatt, hanem egy barátnőjével felvették a filmbeli karakterek gúnyáját, és eljátszották az egyik legviccesebb jelenetet, a táncpárbajt.

4) Chris Pratt

Chris Pratt

Mindannyian emlékszünk még a színész nagyszerű alakítására a Jurassic World-ben, és tűkön ül mindenki, hogy láthassa a folytatást. Sokan azzal vádolják a színészt, hogy a kimerítő edzések és a diéta miatt túlságosan lefogyott. Chris Pratt nem hagyta annyiban a csúfolódásokat. Hogy bizonyítsam, mennyire magabiztos vagyok a kinézetemmel kapcsolatban, posztolok egy nemrég készült selfie-t arról, hogy szerintem milyen is az egészséges súly”- írta az Instagramján, a képen pedig nem más, mint egy T-Rex koponyája volt.

1 2 3 4