10 hollywoodi sztár, akiket kirúgtak főszerepeikből

  • 1 év ago
  • 27249 Views
  • 2 0
10 hollywoodi sztár, akiket kirúgtak főszerepeikből

Képzeljük csak el a Batman visszatér Macskanőjét Michelle Pfeiffer nélkül, vagy az Amerikai Pszichót Christian Bale helyett, valaki más játékával. Esetleg Ryan Goslingot huszonhét kilóval többel, aggódó apukaként? Ugye nem! Vajon a rendezők jól döntenek a szereplőválogatások során.

9. Edward Norton – Bosszúállók

9. Edward Norton – Bosszúállók

Bár Norton-t ténylegesen sosem rúgta ki Joss Whedon, hiszen a színésznek fel sem ajánlották a Bosszúállók Hulk-jának szerepét! Régóta megszokott volt ugyanis, hogy különböző képregény adaptációkban, különböző színészek játsszák a karaktereket, gondoljunk csak az Eric Banás Hulk-ra. Igaz, Norton érdeklődött a szerep iránt, rengeteg színészt meghallgattak a zöld szörny szerepére, a rendező Mark Ruffalo mellett döntött és milyen jól tette mindezt!

10. Frank Sinatra – Piszkos Harry

10. Frank Sinatra – Piszkos Harry

A színész nagyágyú sajnos a film forgatásai előtt megsérült, még egy előző projektjében, így törött csuklójával képtelen volt kezében tartani a fegyverét. Ezért az alkotók és a színész is egyetértett abban, hogy valaki mást keressenek a nyomozó szerepére. Felajánlották John Wayne-nek, aki viszont utálta, ha Sinatra lemondott mozijait kapta meg, így inkább elutasította az ajánlatot. Ahogyan Burt Lancester és Robert Mitchum sem élt a lehetőséggel, így került a szövegkönyv Clint Eastwood-hoz, aki pedig filmtörténelmet írt a játékával!

8 sztár, aki megmutatta a világnak, hogyan is kell reagálni a gúnyos kommentekre

(Forrás: rtl.hu)

1 2 3 4