15 híresség, aki mára a felismerhetetlenségig megváltozott

  • 1 év ago
  • 116923 Views
  • 6 7
15 híresség, aki mára a felismerhetetlenségig megváltozott

Az idő vasfoga bizony folyamatosan dolgozik, és ha tetszik, ha nem…egyikünk sem lesz már fiatalabb. Nincs ez másképp kedvenc hollywoodi hírességeink esetében sem, ám nekik azért a siker, a fény és a csillogás miatt némileg könnyebb fitten tartani magukat.

9) Antonio Banderas

9) Antonio Banderas

A szívdöglesztő spanyol sztár, a nők nagy kedvence idén ünnepli az 63. születésnapját. Antonio már jó ideje egy nála jóval fiatalabb lánnyal, Nicole Kempel-lel éli az életét, ám ritkán mutatkoznak a nyilvánosság előtt. Antonio mostani külsejét elnézve, ez talán nem is véletlen.

10) Ben Affleck

10) Ben Affleck

Ben 51. születésnapját fogja 2023-ban ünnepelni..

11) Tara Reid

11) Tara Reid

Egy generáció rajongott az Amerikai Pite filmek sztárjára, Tara Reid-re. Sajnos azonban mint oly sok csinos színésznő felett, Tara felett is eljárt az idő. Az idén 48. születésnapját ünneplő sztár ma már csak árnyéka régi önmagának.

12) Lindsay Lohan

12) Lindsay Lohan

Bár Lindsay még csak 37 éves, a félrecsúszott, botrányoktól hangos fiatalsága azért így is mély nyomot hagyott rajta. A legfrissebb pletykák azonban egész bíztatóak, állítólag az egykori gyereksztár sikeresen leküzdötte a kábítószerfüggőségét és egyre teljesebb, boldogabb életet él, egyelőre még a nyilvánosságtól elzárva.

1 2 3 4