Elképesztően meglepő lista a világ 15 leggazdagabb színészéről

  • 1 év ago
  • 82451 Views
  • 6 8
Elképesztően meglepő lista a világ 15 leggazdagabb színészéről

Mind tudjuk, hogy a mozifilmek elég jövedelmezőek tudnak lenni, amiből a színészek és a színésznők luxus körülmények között tudnak élni. Hollywoodi hírességek kemény munkája nem csak anyagilag, hanem teljesítményileg is kifizetődő.

7. Clint Eastwood – kb. 105 milliárd forint.

Clint Eastwood

Pénzügyileg a legsikeresebb filmjei: Piszkos Harry, A Jó, a Rossz és a Csúf, Egy maréknyi dollárért, Millió dolláros bébi, Gran Torino, Sully – Csoda a Hudson folyón. Clint már 50 éve, hogy elkezdte a színészi pályát, amiből jó sok pénz folyt be neki, ám emellett már filmeket is készít, ami szintén növeli büdzséjét.

6. Sylvester Stallone – kb. 114 milliárd forint.

Sylvester Stallone

Pénzügyileg a legsikeresebb filmjei: Rocky, Rambo, The Expendables – A feláldozhatók, A galaxis őrzői 2, Dredd bíró. Stallone ma már nem csak színészkedik, hanem rendez is, amiből még több pénz folyik be.

5. Jack Nicholson – kb. 114 milliárd forint.

Jack Nicholson

Pénzügyileg a legsikeresebb filmjei: Száll a kakukk fészkére, Ragyogás, Batman, Lesz ez még így se, A bakancslista. Nicholson is a leggazdagabb színészek közé tartozik, aki mindemellett még három Oscar-díjat is bezsebelt. Az utóbbi időben, azonban nem sokat lehet látni a filmvásznon.

4. Mel Gibson – kb. 114 milliárd forint.

Mel Gibson

Pénzügyileg a legsikeresebb filmjei: Mad Max, Halálos fegyver, Maverick, A rettenthetetlen, Mi kell a nőnek?, A fegyvertelen katona – rendezője. Az 1979-es Mad Max filmje után karrierje és jövedelme is felfelé kezdett ívelni. A színésznek annyi pénze van, hogy saját szigete van a Csendes-óceánon.

1 2 3 4