12 elképesztő filmes hiba, amit biztosan nem vettél észre

  • 1 év ago
  • 142647 Views
  • 30 29
12 elképesztő filmes hiba, amit biztosan nem vettél észre

A film fanatikusok igen figyelmesek, így gyorsan kiszúrják az esetleges bakikat. Minden apró részlet, akár a szereplőn, akár a környezetében picit is rosszul vagy hibásan változik, azt a legszemfülesebbek azonnal észre veszik.

Titanic

Rose szereti váltogatni az anyajegyét.

Rose ennél a jelenet sornál is elvállalta a főszerepet. Amikor bajba kerül és szüksége van a fejszére, úgy betöri az üveget, hogy minden üveg kitörik a helyéről, ám amikor kiveszi a fejszét az üvegdarabkák nagy része vissza kerül a helyére.

Ponyvaregény

Mielőtt Mia megkapja a híres adrenalin injekciót, előtte Vincent jó vastagon megjelöli rúzzsal a helyet, ahová be kell adni. Miután sikerült beadni a szurit, a rúzsnak nyoma veszik.

+1) Az Igazság Ligája – Superman bajusza

Azt a legtöbben tudják, hogy Henry Cavillnek utólag kellett pár jelenetet Supermanként felvennie, de ekkorra már jókora, tömött bajuszt növesztett a Mission: Impossible – Utóhatáshoz, és szerződés kötötte ki, hogy azt bizony nem vághatja le. Így aztán megcsinálták a jeleneteit, majd utólag, digitálisan retusálták le róla az arcszőrzetet, mégpedig nem túl jól. A film közröhej tárgya lett, mivel az eredmény nagyon is látszott, azt viszont kevesen tudják, hogy a malőr milliókba került a stúdiónak, olyan sziszifuszi munka volt egy új, szőrtelen szájat kreálni és a színész arcára illeszteni, majd a megfelelő módon mozgatni.

Ezt se felejtsd ki, ha tetszett cikkünk:

10 háttéralkalmazott, akikről nem hitted volna, mennyi pénzt kapnak egyetlen filmforgatás alatt

(Forrás: Filmezzünk.hu)

1 2 3 4