15 fénykép, amely örökre megváltoztatta az internetet

  • 2 év ago
  • 7424 Views
  • 2 4
15 fénykép, amely örökre megváltoztatta az internetet

A mai világban naponta több millió fénykép készül és kerül fel az internetre, amelyek közül némelyik hihetetlen mód elterjed vagy válik mémmé. Van köztük olyan kép, amit átlagos, hétköznapi ember készített, olyan is akad, amit egy világsztár töltött föl a hálóra, de természetesen profi fotós képe sem hiányozhat a palettáról.

Alábbi összeállításunkban olyan képeket nézhettek meg és olvashatjátok el a történetét, amelyek elképesztő népszerűségnek örvendtek az elmúlt években.

1) A jóvágású bűnöző

A szíveddel együtt a DVD lejátszódat is el fogja lopni!” Ilyen és ehhez hasonló kommentek tömkelege jelent meg 2014-ben, amikor is a Stockton rendőrség közzétette Jeremy Meeks bűnöző fényképét a Facebookon. A jóképű srác olyan híressé vált, hogy még egy modell ügynökség is leszerződött vele azelőtt, hogy letöltötte volna a 27 hónapos börtönbüntetését.

2) Esküvői szelfi Tom Hanks-el

Az Oscar-díjas színész, Tom Hanks éppen mindennapos köreit futotta New York szívében, amikor kocogás közben egy esküvői fotózásba botlott. Tom nem sokat habozott, és rögtön be is kapcsolódott a fényképezésbe. A nagyon meglepett – és nem mellesleg hihetetlen szerencsés – ifjú pár élt a lehetőséggel és amilyen szögből csak lehetett, készültek az örök emlékű fotók. A Forrest Gump sztárja is elővette telefonját és maga is “lőtt” egy szelfit közösségi oldalára.

3) Leonardo DiCaprio Oscar-díja

Leonardo DiCaprio

DiCaprio hosszú-hosszú évek várakozása után végre megkapta a jól megérdemelt Oscar-díját. Hogy tudatosan, vagy sem azt sosem fogjuk megtudni, de minden valószínűség szerint nem véletlen fogja a középső ujjával az arany szobrocskát és a borítékot, ezzel is jelezvén az Akadémiának.

4) Morcos macska

Tard a macska egy kicsit dühösnek látszik, azonban a valóságban egy nagyon aranyos és szelíd kis macsek. 2013-ban ez a fotó elnyerte az „Év Méme-díjat”, míg a 2014-es év végére döbbenetesen sok pénzt, közel 100 millió dollárt hozott a gazdájának.

5) Barack és Michelle Obama: a szeretet, amely erősebbé válik az évek során

Barack Obama

Barack és Michelle soha nem volt zavarban a nyilvánosság előtt. Természetesen a kép óriási lavinát indított az internet világában.

6) Rihanna a MET-gálán

Rihanna

2015 egyik legnagyobb viccévé Rihanna vált a maga kanári-sárga ruhájával, amiben megjelent a MET-gálán. Számos gonosz hozzászólás érkezett a képhez. A legtöbben pizzához, tojásrántottához és magához, Spongyabobhoz hasonlították az énekesnő viseletét.

7) A ruha, amely óriási vitát váltott ki

Meglepő módon a ruhának nincs szüksége gyönyörű tulajdonosára, hogy híressé váljon. Első pillantásra nincs semmi különös rajta. Az egyetlen dolog, ami mégis különlegessé tesz, hogy senki sem tudja, hogy arany és fehér vagy fekete és kék. Mindenesetre ez a ruha sok kommentet okozott az internetes közösség között.

8) Beyonce 2013-as előadása a Super Bowl-on

Beyonce

Ezen a fényképen semmi és senki sem néz ki jól. Beyoncé sajtóügynökei mindent megtettek, hogy ezeket a képeket az internetről örökre töröljék, de tudjuk, hogy ez gyakorlatilag lehetetlen.

9) Beyonce és az ikrek

Beyonce

Az énekesnő szeret a középpontban lenni a világhálón. Ez olyan gyorsan bejárta a világot, hogy azt elképzelni sem tudjuk. Az otthon unatkozó anyukák kapva kaptak az alkalmon és jobbnál-jobb mémeket gyártottak ebből a képből.

10) Kim Kardashian címlapképe a Paper magazinban

Kim Kardashian

Beyonce-hez hasonlóan Kim Kardashian is mestere annak, hogy hogyan legyen ő folyton a téma az interneten szörfölök között.

11) Kendall Jenner haja

Kendall Jenner

A kisebbik Kardashian lány is gondoskodott róla, hogy központi témává váljon. Ez a kép több, mint 3,5 millió lájkot kapott, mindamellet, hogy rengetegen parodizálták ki.

12) Miley Cyrus és a nyelve

Miley Cyrus

Az elmúlt időszakban leginkább csak botrányai miatt került címlapra a fiatal énekesnő. Lehet, hogy a marketingese hatására, de úgy döntött, hogy egy kis vidámságot is okoz a rajongói számára, ezért megmutatta a háromszög alakú nyelvét, ami gyorsan útjára is ment.

13) McKayla Maroney nincs lenyűgözve

McKayla Maroney

McKayla Maroney, a fiatal amerikai tornász büszke lehetne magára, hiszen a 2012-es londoni olimpia során csapata aranyérmet nyert, miközben ő egy ezüstöt is nyert egyéniben. Úgy tűnik azonban, hogy a lány többre számított, amiről az arckifejezése is árulkodik.

14) A sószóró

Nusret Gökçe, egy török szakács akkor vált híressé, amikor felvett egy videót arról, ahogy egy steaket főz. A felhasználók szerették a szakács karizmáját, különösen a gyors gesztust, amellyel megsózza a húst. Ezt követően megkapta a becenevét: Salt Bae (sószóró).

15) Kövess engem

Egy orosz pár, Murad Osmann és felesége, Natalia lenyűgözte (és továbbra is lenyűgöznek minket) a gyönyörű „kövess engem” képekkel. A fotók szépsége és kreativitása ellenére sok paródiát is ihletett.

14 fénykép, amely megmutatja, hogyan változott a világ 100 év alatt

(Forrás: BrightSide)