10 tönkrement filmsztár, aki próbál visszatérni, de nem igazán megy neki

  • 1 év ago
  • 24637 Views
  • 1 3
10 tönkrement filmsztár, aki próbál visszatérni, de nem igazán megy neki

Egyre többször hallunk a karrierjükben megbicsaklott, de manapság a sorozat-őrületen keresztül visszakapaszkodni próbáló színészekről, sztárokról, akik korábban milliárdokat kerestek, aztán hirtelen eltűntek. Egy bakinak köszönhetően, vagy szép lassan, felkérések híján kivérezve lettek egyre kevésbé a köztudatban, manapság pedig már egy mellékszerepért is meg kell küzdeniük.

Nézzük azokat, akiket egykor mindenki ismert és imádott, aztán valami történt, és ma már csak árnyékaik önmaguknak.

1) Tara Reid

10 tönkrement filmsztár, aki próbál visszatérni, de nem igazán megy neki

Úgy általában el lehet mondani, az elképesztően népszerű, és ma már kultstátuszba emelkedett Amerikai pite szereplőgárdájáról, hogy nem sikerült a filmet övező népszerűséget jól megragadniuk, de messze Reid zuhant a legmélyebbre. Pedig minden esélye megvolt szép karriert  befutni, a 2000-es években szuper szerepeket kapott, ráadásul nem csak a koituszra kihegyezett tini-vígjátékokban, hanem például Robert Altman Dr. T & the Women című mozijában is. Aztán szép lassan elmaradtak a szerepek, és leginkább lecsúszásáról, alkoholproblémáiról cikkeztek. A „visszatérést” a Sharknado-filmekkel próbálta kieszközölni, inkább kevesebb, mint több sikerrel.

2) Katherine Heigl

10 tönkrement filmsztár, aki próbál visszatérni, de nem igazán megy neki

Már 2013-ban arról cikkeztek, hogy Heigel a rajzszöget is eljátszaná egy sportfilm cipőkellékén, mivel komoly anyagi gondokkal küzdött. Pedig a szőke színésznő korábban állítólag 8 millió dollárnál is többet kapott filmenként, a Grace Klinika című sorozatban pedig hetente valamivel több mint, 180 ezer dollárt pattintottak a számlájára. Mindez már csak azért is elkeserítő, mivel a színészkedés mellett feltehetően a pénzügyek sem tartoztak kiemelt skilljei közé. Ha őszinték akarunk lenni, anyagilag ugyan nagyot bukott, de a munkák tekintetében inkább csak arról van szó, hogy a langymeleg vígjátékok mellékszerepéig süllyedt, és ezek nem hoznak komolyabb bevételt a stúdióknak, sem neki. 

3) Shia LaBeouf

10 tönkrement filmsztár, aki próbál visszatérni, de nem igazán megy neki

Elképesztő ember, de hogy tehetséges-e, azt sokan megkérdőjelezik. Azonban elvitathatatlan erénye volt, hogy ha valamit elhatározott, azt véghez is vitte. Igazi big-budgetekben szerepelt, aztán valami eltört. A filmes sikerek helyett a botrányai kerültek az előtérbe. Ha pedig nem akadt rá a balhé magától, akkor ő maga csinált. Például kocsmai verekedésekbe keveredett, nyilvánosan vizelt, színházi előadásokat zavart meg, vagy csak simán beégette magát egy netes motivációs videóval. A Harag című háborús mozi óta igazán nagy dobása nem volt. Igaz, legutóbb rendezett is, de azzal sem aratott osztatlan sikert. Azt pedig nem szabad elfelejteni, hogy ő az egyik olyan színész, akinek 2015-ös  filmbemutatóján volt olyan vetítése, ahol 0 jegyet adtak el. Nem nagyon tud kit hibáztatni, ezt ő szúrta el. Feltételezhető, hogy az állandósult hőzöngések egy idő után nem voltak érdekesek a nagyközönség számára, alakításaival pedig nem tudta a rajongóit kárpótolni.

1 2 3 4