8 sztár, akik szenvedélyesen szeretik Jézus Krisztust

  • 1 év ago
  • 58176 Views
  • 9 7
8 sztár, akik szenvedélyesen szeretik Jézus Krisztust

Hollywood nem mindig kegyes azokhoz, akik hívők. Amikor valakiről kiderül, hogy keresztény, ízekre szedik a kritikusok, akik azt gondolják, hogy a hitnek a reflektorfényen kívül kell maradnia. Egyes sztárok éppen ezért eltitkolják a hitüket, attól tartva, hogy kemény szavakkal illetik majd őket.

Stephen Baldwin

Stephen Baldwin

Stephen Baldwin a hollywood-i sztárvilágba született bele. Fiatalon kaotikus életet élt, Hollywood híres 4 Baldwin fivére közül ő a legfiatalabb, és hamar „rossz fiúként” híresült el. A 2000-es évek elején Baldwin úgy döntött, befogadja a szívébe Istent. Így vált újjászületett kereszténnyé. Miközben sokan kételkedve fogadták a férfi életében bekövetkezett fordulatot, Baldwin Isten tervét követte, és személyes hite Istenben egyre erősödött. Gyakran beszélt a küzdelmeiről, és a hibákról, melyeket elkövetett, amikor még fiatal keresztény volt, és nem bánta meg, hogy ezeket nyilvánosságra hozta. Azóta Baldwin számos szerepet visszautasított, amiről úgy gondolta, hogy nem egyezne a hitével, és olyan keresztény filmeket vállalt el, melyek meggyőződésétől nem térnek el.

Tim Tebow

Tim Tebow

Nem számít, milyen sportot játszik Tim Tebow, keresztény hitét vallja élete középpontjának. Tebow misszionárius fiaként született, és mindig is elkötelezett keresztény volt. Az egyetemen fedezték fel, milyen nagy tehetség amerikai futballban, és hamar leszerződött az NFL-el. Mindig nyíltan felvállalta hitét, és rutinszerűen egy igehelyet, a János 3:16-ot írta a sisakjára, cipőjére és arcára a mérkőzésekre. A rengeteg könyörtelen kritika ellenére megmaradt szilárdan hitében. Rajongói hamar elkezdték kitartásáért becsülni. Tebow könyvet is írt arról, hogy hivatásos sportolóként milyen küzdelmeket állt ki. Arra is kitér, hogyan segítette hite a nehéz időkben.

1 2 3 4