10 hollywoodi sztár, akik hazudtak egy szerep kedvéért

  • 1 év ago
  • 17180 Views
  • 0 1
10 hollywoodi sztár, akik hazudtak egy szerep kedvéért

Néhány színész mindent megtenne, hogy megkapjon egy jó filmszerepet, vagy akár egy TV show kis epizódszerepét. Nem számít, hogy kezdők, vagy már tapasztalt színészek, az igazság elferdítése sem áll tőlük távol, ha egy munka megszerzése a tét.

9) George Lazenby az Őfelsége titkosszolgálatában-ban

9) George Lazenby az Őfelsége titkosszolgálatában-ban

Nagyon nehéz Sean Connery, a filmtörténet egyik legnagyobb legendája, és legszeretettebb James Bond-jának szerepét átvenni, de Lazenby-nek sikerült. Az ausztrál színész hazudott a meghallgatáson, és annyira eltökélten akarta a szerepet, hogy még egy olyan öltönyt is vett, amilyen Connery-nek volt. Tapasztalat és képességek nélkül, másmilyennek adta ki magát, mint amilyen volt. Annak ellenére, hogy bevallotta, hazudott, mégis őt választották.

10) Carla Gugino az Agyoncsapat-ban

10) Carla Gugino az Agyoncsapat-ban

Az életkor elferdítése szinte természetesnek tűnik Hollywood-ban. Szerencsére, amikor Gugino az Agyoncsapat szereplőválogatására ment, még nem volt Wikipedia. 16 éves volt akkor, de már így is túlkoros a szerepre, ezért azt hazudta, 14 éves. Csak a forgatások után vallotta be igazi életkorát. A rendező azt mondta, hogy ha tudta volna, nem adta volna neki a szerepet.

15 filmsztár, akit brutálisan elcsúfítottak a plasztikai beavatkozások

(Forrás: hu.axn.com)

1 2 3 4